Comentariile membrilor:

 =  randuri frumoase.
Matei Octavian
[16.Sep.07 01:30]
Textul e unul puternic prin expresivitatea sa: "sunt cântece care se uită și poezii care nu se mai nasc
în sunetul ăsta lung până la tine / intrând
în piept și ieșind prin mâini într-o rugă ca o dragoste așteptând culori" e, dupa parerea mea, punctul culminant al unei poezii deosebite.De fapt, toata partea de mijloc e una realizata cu maiestrie..Sincere felicitari.

 =  "albele noastre purtări"
Anca Anghel Novac
[16.Sep.07 15:33]
Am remarcat:

"suntem răsuciți prinși în albele noastre purtări" Original si superb.

"într-un lagăr de fiecare dată
surâzând o să ne facem mâini și o să le aruncăm peste garduri" Inedit. Un punct de plecare spre un alt poem tot de dragoste daca vrei.

Mi-au cam ramas ochii agatati in "gardul" acelor liniute separatoare. In rest mi-a facut o impresia placuta acest poem al tau. Felicitari !


 =  .
nica mădălina
[16.Sep.07 17:00]
repetițiile puțin luxate, exces de gerunzii și de chițibușuri estetice precum acelesteluțe și slash-uri. încarcă inutil și astfel îngreunează lectura.
lectură dealtfel plăcută în anumite pasaje, în special către final (mai puțin ultimul rând, care_rupe cu imaginea lagărului, bună)

 =  re : Matei Octavian, Anca Anghel Novac
Cornel Ștefan Ghica
[22.Sep.07 17:07]
matei,

sunt (doar) niste nuditati (fara sansa) vazute / desenate / scrise pe-o hartie, apoi mototolite si aruncate...
expresivitatea lor poate capata diverse forme, in functie de modul de con-strangere al destinului. sunt (doar) sentimente ca niste nuditati fugind / fericire / în două poezii ca-n două trupuri / alergând.


anca,

da, imaginea cu lagaru' este des uzitata. este (as putea spune) imaginea "comerciala" a textului, punctu' care (poate) atrage si sustine intreg poemu' in fata cititorului.
din punct de vedere al "gardului" ma gandisem (initial) sa folosesc si (putina) sarma ghimpata, apoi un zid din caramizi...pan' la urma am ramas la gard (pur si simplu) ca forma aleasa intru delimitare...

onorat de prezentele voastre.
va multumesc pentru trecere si pentru citire.

cu stima, Cornel Stefan Ghica

 =  re : Nica Madalina
Cornel Ștefan Ghica
[22.Sep.07 17:13]
nu sunt inginer (santierist) de poezii. nici macar (nu sunt) maistru de versuri. sunt doar un biet muncitor (necalificat) in campu' cuvintelor / sunetelor. ce pretentii (vrei sa) ai de la mine?
cel pitin (yo) nu fur "stelele" (galbene si rosii) din fabrica, pe baza de stat... sau prin alte forme de intr-ajutorare.

te mai astept, toavarasa inginera-sefa.

cu stima, (a-gramatu') Cornel Stefan Ghica
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !