Comentariile membrilor:

 =  .
nica mădălina
[18.Sep.07 16:08]
deranjantă repetarea lui tine în primul calup. mai ales câtă vreme apare, imediat apoi, și mine. la fel locul, în dublu exemplar.

 =  vulgul involuntar
spanu ion
[18.Sep.07 18:22]
Prea multă umezeală în textele tale! Si mai este un vulgar nedorit, care țîșnește pur și simplu. Atenție! Asta trădează un vocabular cam golaș...
Cu prietenie, IS

 =  raspunsuri
Anaid Siana
[18.Sep.07 18:38]
Madalina,
multumesc pentru corectura, la o prima citire nu am sesizat acea repetare, poezia am scris-o noaptea, era tarziu. Multumesc de trecere!

Ion,

din ce punct de vedere te referi cand folosesti cuvantul "vulgar"? Nu de alta, da vreau sa inteleg mai bine ce ai spus mai sus, daca nu te superi sa revi cu un exemplu concret, nu m-ar deranja. Multumesc de trecere!

Numai bine, Dia

 =  tehnica
Adrian Suciu
[19.Sep.07 13:55]
E un poem "cu carne". Problemele din el nu tin de substanta ci de tehnica. Atentie, lucreaza comparatiile cu atentie: "lacrimile (...) ca roua" e banal. Stiu ca e greu, dar nu trebuie sa lasi limbajul sa te domine, trebuie sa intelegi ca, de regula, cind vrei sa spui ceva, ceea ce spui "la prima mina" e varianta cea mai slaba. Cauta ineditul, tensiunea semantica intre cuvinte, misterul. In rest, mie mi-e limpede ca ai ce sa spui.

 =  domnule Andrei Suciu,
Anaid Siana
[19.Sep.07 15:57]
Multumesc mult pentru un comentariu elaborat, in sfarsit ceea ce asteptam. Multumesc ca vi-ati facut timp sa imi spuneti ce e bun si ce nu. Stiu ca la tehnica mai am de lucru si aveti dreptate, scriu "la prima mana" deobicei, asta-i buba. O sa incerc pe viitor sa prelucrez scrisul "la prima mana".
Multumesc de trecere si va mai astept!

Cu respect, Dia

 =  scuze!!!!
Anaid Siana
[19.Sep.07 15:58]
Ma scuzati, Adrian Suciu

 =  ...
ștefan ciobanu
[20.Sep.07 15:56]
cred ca tot peisajul este umed pentru ca participa in totalitate la traire. ideea nu este noua, desigur nici nu cred ca se vrea.

 =  Stefan,
Anaid Siana
[20.Sep.07 18:00]
Multumesc de trecere si lectura!
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !