Comentariile membrilor:

 =  ...
Carmen-Manuela Macelaru
[17.Oct.07 19:04]
mi-a placut cel mai mult:nici un pas inainte sau inapoi care sa-mi albeascaa parul/trebuie sa astept maturatorii de frunze sa-mi netezeasca drumul.parerea mea e ca finalul poeziei tale este:spre o batranete tandra. ultimele doua versuri explica f mult, mai bine fara ele. oricum mi-a placut.
mcm

 =  Carmen-Manuela
Victor Țarină
[10.Dec.18 14:27]
Ne întâlnim pentru prima oară pe agonia.Pentru mine într-un mod fericit:un comentariu pe un text simplu care credeam că va trece complet neobservat.

Mulțumesc mult,
Victor

 =  nimic....intamplator!
Amalia Cretu
[17.Oct.07 20:20]
poate, doar faptul ca imi place sa citesc de doua ori aceeasi poezie imaginandu-mi ca oamenii locuiesc pe aceeasi sfera si...de la nord la sud sau de la vest la est sunt luminati de acelasi soare, alunecand spre acelasi infinit s.a.m.d.
dar, trebuie sa spun "ce cred despre acest text", nu-i asa?
ei bine, azi cred ca subiectul poetic si-a epuizat doza de pesimism "bine temperat" si, in asteptarea "neasteptarii" mai crede ca viata merita sa fie traita;
eu, voi traversa intunericul noptii "gandind" ca maine prilej gasi-voi pentru un comentariu literar...la poema zilei de astazi;
V., cine trebuie sa trimita un mail? eu?
salutari din bucuresti,
A.

 =  Nu,Amalia
Victor Țarină
[10.Dec.18 14:27]
Mesajul trebuie să-mi apară automat pe mail.De exemplu acesta a apărut.Cât despre poezie și eu,cu cât înaintez în vârstă consider că viața de aici e cea care contează cu adevărat.

Gânduri bune

Victor

 =  poem
Flavia Teoc
[18.Oct.07 17:17]
Expresia "bătrânețe tandră" induce o stare aproape religioasă. Victor, aș fi putut spune oricând că poemul acesta e scris de tine. Salutări, Flavia

 =  Flavia
Victor Țarină
[10.Dec.18 14:27]
Îți mulțumesc că mă citești chiar dacă pentru tine poeziile mele nu sunt ceva nou.Azi mi-am băut cafeaua la Arizona.Totul e mort acolo.

Cu prietenie

Victor
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !