Comentariile membrilor:

 =  :)
Carmen-Manuela Macelaru
[21.Oct.07 09:18]
zambet matinal, mi-a placut ideea din poem si mai ales chestia cu nino-nino e chiar reusita."mai intai in carje apoi singur/iti revii".dar nu ai spus daca ramaneai de tot in vitrina aia ce se intampla, cum iti mai reveneai. final optimist.:)
mcm

 =  "Să te îndrăgostești"
Doru Emanuel Iconar
[21.Oct.07 12:48]
Cu așa simptome și necazuri, nu mai bine te ții deoparte? E bine totusi ca poti sa-ti revii! Sper! Oricum, m-ai pus pe ganduri.

Cu respect
Doru Emanuel

 =  extrapolare în lumea copiilor
Costin Tanasescu
[21.Oct.07 21:37]
foarte frumos tratat sentimentul iubirii, amuzant mai degrabă. o poveste, mă refer la limbaj, care ar ține cu gura căscată și un copil. mă așteptam să închei "și-am încălecat pe-o șa..." deși în spatele atmosferei se află chestii. cui nu i s-a întâmplat să-l ia "salvarea"?

 =  alex
Rodica Vasilescu
[09.Oct.12 17:25]
"calca camionul", cred e involuntar scris dar zic ca ar trebui schimbat.

 =  un ironist de calitate.
Tudor Negoescu
[21.Oct.07 22:25]
chiar și pentru faptul că l-ai pus pe gînduri pe junele iconar, textul tău și-a atins ținta.
analogia între îndrăgostire și ciocnirea cu un camion e tare haioasă. ai redat exact șocul produs în astfel de cazuri.
ți-am citit cîteva texte și am constatat că, prin recuzita poetică de care te folosești, pari a fi un ironist de calitate.
oricum, cacofonia de care amintea claudiu pare a fi una voluntară...dacă tot nu o corectezi...

 =  Nino-nino! (de remarcat)
silvia caloianu
[21.Oct.07 23:00]
"Ești transportat la Urgență
Pentru că ești o urgență
Nino-nino"

Impresionezi cu prospetimea discursului, cu felul de a-ți antrena cititorii, de a te face urmărit. Parcă te văd în mijlocul mulțimii, teatralizând/mimând "nino-nino"...
Ești un nume de memorat, zic eu. (am mai citit si alte texte ale tale.)

 =  ninocika
felix nicolau
[21.Oct.07 23:35]
e sprintena pohema. doar ca de la un punct incolo se pierde ideea si se merge pe efecte speciale. exact de dragoste nu mai e vorba aici. dar e un punct de vedere si apreciez scriitura simpla, eficace

 =  ...
Alex Tocilescu
[22.Oct.07 13:06]
Claudiu: intr-adevar, era involuntar, dar l-am schimbat pentru ca nu era logic (diferenta intre a fi calcat si a fi lovit de camion este ca atunci cand te calca, ramai sub el;cand te loveste, te arunca prin aer. Cand aveam vreo noua ani, fratele unui coleg de joaca a fost calcat de camion. Cel putin mie asa mi s-a zis, si mi l-am imaginat - mi-l imaginez si acum - cu pieptul strivit si cu o urma de roata pe tricou).
Carmen: nu stiu daca finalul este optimist. De fapt, daca esti indragostit te loveste camionul in fiecare zi. Chiar ma gandisem ca asta ar fi trebuit sa fie finalul, pe mine ma calca acelasi camion de vreo opt ani.
Felix: ai dreptate, nu mai este vorba de dragoste, ci de sfarsitul ei. Dar cred ca nu pierd ideea, ci o duc mai departe.
Oricum, multumiri tuturor pentru aprecieri si sfaturi.
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !