Comentariile membrilor:

 =  T.Dume
Radun Gabor
[12.Dec.07 15:23]
Salut vecine!
Poezie cu mult rafinament in versuri ,metaforeLE inunda cuvintele sunt multumit si totodata fericit ca am citit cel mai bun text al tau.Parerea mea!
CU STIMA,
Radun

 =  părere
Ecaterina Bargan
[12.Dec.07 16:51]
Teo, încep să mă obișnuiesc cu structura poeziilor tale cu toate că la început mi se părea sacadată. atmosferă de despărțire, reabsorbția timpului, întîmplărilor, evoluției la începuturi. transformare/ redirecționare a sensului fără a pierde curgerea firească. hiperbolizarea reverenței și simultan dezvăluirea identității este ca o deschidere în contrast cu ritualul funerar al soarelui. transcedere în eternitate, șlefuire, lustruire pînă la pefecțiune și ex abrupto intersecția cu paradoxul (de altfel foarte potrivită). apare relaționarea dintre două persoane, la mijloc esența își face efectul. raportare la început, unde picăturile descoperim că mai au și un sens simbolic, lacrime deci, dragostea înjumătățită. final trist dar care cred că ar fi mai deschis fără "plec...", adică metafora cu înmugurirea dorințelor în palme e bună. da, este unul dintre cele mai reușite texte ale tale, nu zic categoic că-i pe primul loc. inspirație în continuare!

 =  Radun Gabor, mă bucur...
Teodor Dume
[12.Dec.07 18:06]
ca să aud lucruri bune și plăcute despre poeziile mele. Sper să nu vă dezamăgesc...
Cu prietenie,
Teo

 =  Ecaterina Bargan
Teodor Dume
[12.Dec.07 21:47]
analiza dumneavostră pe text mă bucură nespus, precum și felul în care v-ați obișnuit, deja, cu structura textelor mele .Mă bucur să aud ,"este unul dintre cele mai reușite texte ale tale".
Mulțumesc mult de tot pentru trecere și analiza constructivă, care mă va ajuta.
Cu sinceritate,
Teo Dume
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !