Comentariile membrilor:

 =  lacrimi invizibile...
Violeta Savu
[16.Jan.08 11:24]
Amintiri ce-ti sfasie inima. O poezie f buna, construita elegant. Mi-a placut in intregul ei si m-am oprit cu precadere la "numai bariera de cale ferată / a oprit șuvoiul de lacrimi", "căutam amintirile tatei / prin apa ce primenea cu sete / urmele glonțului din Rusia", "cum spălai cu zaiul Bistriței / hainele mamei și foamea" si ultima strofă (din care as scoate conjunctia "parca"): "pinii monumentali parcă / tremurau invizibil / dând în picioare onorul".

 =  Burlacu Ioan, concentrare-esență...
Teodor Dume
[16.Jan.08 12:01]
așa se poate defini poemul, chiar dacă a fost postat la personale. Text curat prin definiție, eleganță și confort în exprimare.
Câtă concentrare de imagini!
"alergam spre morga spitalului/cu lacrimi uscate pe roți/amintirile se lăsau cu greu aduse aminte"(...)"pinii monunentali parcă/tremurau invizibil/dând în picioare onorul"
Cu sinceritate,
Teodor Dume,

 =  plăcut survol!
Burlacu Ioan
[16.Jan.08 20:07]
Violeta!Faptul că ai comentat acest text îmi dă chiar oarece emoție, pentru că mai cunoști câte ceva din aceste istorii ale mele și totodată reușești să vezi poezia de la oarecare distanță.Mi-am însușit sugestia ta cu drag;era necesară.
Fiind foarte personală am trimis-o târziu deși știam că tocmai de asta se va simți amprenta ei.Eu o consider o poezie răbufnită.Mulțumesc că ești cu ochii cu ochii pe mine!
Teodor-trebuie sa recunosc ca mi a facut plăcere parafa ta pe acest poem!Nu ai punctat rău nici versurile pe care le ai remarcat.Cu atât mai mult cu cât poezia din pacate poezia nu a fost afișată decât pe pagina mea.Cu drag mult
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !