Comentariile membrilor:

 =  vivat sexul legumicol!
dan mihuț
[17.Mar.08 16:14]
felixe, nu mai știu cum se numește boala aia datorată consumului excesiv de morcovi, dar al dracului să fiu dacă am văzut vreun iepure portocaliu specialist în sticlă de murano! prin care soarele, desigur, e orange precum complecșănul celor suspomeniți bolnavi. mie mi se par exegeze barbiene parascoveniile astea și le-aș trasa o directă baladescă văduvită de un suflu liric rimelat, dar eficient dacă stăm să ne gândim că, pentru baladesc, tot precolumbieni tre să rămânem și să nu cunoaștem scrierea. decât, eventual, noduri poetice în papura pehlivanilor ăstora care deretică direcțiile poetice.

 =  .
nica mădălina
[17.Mar.08 16:23]
ca diferența dintre senzualitate și sexualitate, adică un fel de substituire a morcovului tout court carottelor rapées. tot un joc între animus și anima, yin și yang, zi noapte și așa mai departe. dacă tot nu au șanse să găsească androginul, măcar să facă găuri cu bomba. niște copii.
orișicât, e niște esențializare pe aici, economie de noumenon.

 =  de rerum natura
dorin cozan
[17.Mar.08 17:16]
adevarul e ca povestile noastre de cand eram mitei sunt pline de atrocitati si sex-simboale, care nu cadreaza la normele astea europene. par ex, hansel si graetel, e de o cruzime si o minte psihopata nemaivazute. iar modul in care se insinueaza acolo dragostea speciala dintre tata si fiica...pffoai!! nu stiu altii, dar eu, unu, nu dau la copilu meu asemenea texte! si nici desenele astea pline de violenta! mici teroristi devin si nicio supernanny nu i mai exorcizeaza apoi ca lumea! acu, daca ma uit la desenul tau, unde sticla de sus = cu cea de jos, ma gandesc ca si n filosofiile astea numa parascovenii afli!
o fi totul joc, da eu imi iau jucariile de pe site(nici o insinuare cu pastele, doamne-iarta-ma!) si ma fac agricultor!

 =  se aude ori s-a auzit
mihai stamati
[17.Mar.08 18:56]
eu stiu ca daca mananci multi secsi simboli din astia ti se fac ochii galbeni asa de culoarea lor
unii zic ca faci icter ce o mai fi si aia

eu am citit poema si n-am facut
icter
ca de el vorbim

deci e buna de mancat
poema
ca de ea vorbim

 =  ce chestie
felix nicolau
[17.Mar.08 21:18]
m-ati buimacit rau de tot! cred ca sentimentul e reciproc. una peste alta, e un poem dedicat summit-ului nato, pt a verifica vigilenta sniperilor. si da, chiar ca e murano - teroristii mor dupa ele, ca si dorin

 =  ce joc de picioare ai maestre!
silviu viorel păcală
[18.Mar.08 14:23]
Uite așa s-a învârtit primăvara asta cu mine când ti-am citit poema. Cred că treci prin perioada verde a creației. Părerea mea, de cabotin!
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !