Comentariile membrilor:

 =  sub luceafar....
dorin cozan
[18.Apr.06 23:12]
purtarea de grija solicita atingeri. cu siguranta paparazzi asteapta la pod. catalina e singura, calcand cuvinte de leagan. catalin a spart, din greseala?, sticla butonului rosu. recita.
....se saruta. ridica usor calcaiul

 =  Fara cioburi de spumos
ramona iancu
[19.Apr.06 11:26]
Citind titlul, m-am gandit ca e vorba despre carabinele folosite in ascensiuni de alpinisti. Citind poezia, am gasit altceva, mai spectaculos. Poate ca in scenele cu cascadorii, va fi nevoie si de sigurantele inchipuite de mine. In cazul in care actorul nu vrea dublura. Calca usor, "Oscarul te-asteapta"...

+ Un poem remarcabil
mircea florin sandru
[19.Apr.06 13:42]
Ați reușit un poem remarcabil, care "curge" bine și merge în crescendo, cu imagini puternice și asocieri care dovedesc multă inventivitate. Părțile componente par a avea autonomie, dar în același timp se leagă într-o construcție fără cusur. Îndrăznesc să afirm că fibra dumneavoastră poetică este puternică, că sunteți un talent incontestabil care ar merita să pătrundă mai decis nu doar pe site-uri precum acesta ci și în paginile unor reviste literare cunoscute. Sunt tentat să citez multe pasaje din acest poem, pentru că toate au o forță de fascinație pregnantă. Mă voi opri la penultimul, care e scris "cu cheie" (zambet, zâmbet): "să-ți spun de ce meriți un brânci pe treptele moi ale templului / pentru zambet zambet zambet vis dorință amintire zambet / efortul molarului scânteietor fără măcar un blitz sau film / în aparat fără măcar refren la cântecul vacanțelor de la neptun / fără măcar o negare o grimasă o lacrimă un contrapunct". Meritați cel puțin o steluță.

 =  Draga ioana...
Catalin Gaian -Konig
[19.Apr.06 16:16]
sarut de siguranta...hm,hm,hm...Un lucru este sigur ai vrea sa se intoarca vremurile acelea..Care? Se profileaza "nesiguranta" in sfanta saptamana a patimilor, nu "da" bine daca este adevarat, dar asta a domniei tale "da" bine, uneori chiar foarte bine "...sa-ti spun de ce meriti un branci pe treptele moi ale templului
pentru zambet zambet zambet vis dorinta amintire zambet
efortul molarului scanteietor fara macar un blitz...".

Oscar,covorul rosu, film,cinema...starurile sunteti voi si de ce sa nu recunoastem ca viata este un joc, trairi imediate, relatii care pot ascunde samburele unui scenariu de calitate, dar nu pentru o telenovela. Se creeaza complicitati. Catalin, viclenul copil de casa, a carei copilarie te-a sedus ceva imi spune ca nu s-a schimbat prea mult."La dona e mobile" !. Ii plac aceleasi asternuturi, aceleasi separeuri, cred ca relatia cu tine la efeminat putin, doar in ideea de a fii mereu pe placul tau. S-a produs declic-ul...starul nu te mai crede starleta, poate nu mai vrea obligat de acele dese schimbari de decor... d]Dar acest lucru nu este decat sampanie(spumos), frisca si Baleare, insule fara asemanare...potrivite dragostei voastre !
Nu este un scenariu reusit, doar pentru ca niciodata nu se intampla decat asa cum iti asterni, nicidecum asa cum ai vrea sa arate asternutul dupa...Este tristete,desuetitudine,eliberare,rataciri voite....este viata si asta este cel mai bine !
Cristos va invia !

 =  ramona, dorin, mircea, catalin
ioana barac grigore
[19.Apr.06 18:57]
dorin, catalin si catalina se merita unul pe altul. fiecare sparge cate ceva si impreuna sunt atenti la cioburi.

ramona, faci treaba buna cu graunfels. tine-ti-va toti aproape. impreuna dati toti bine. separat o mai zbarciti. vin si eu la munte daca ma chemati.

mircea, cum se procedeaza sa fii selectat pt reviste? care este maniera de lucru? cred ca ai dreptate. multumesc mult pentru apreciere. fii generos si mai treci pe la mine. chiar daca ai de criticat negativ.

catalin, am verificat: nu mereu dormi cum iti asterni si nu toti care sapa groapa altuia cad in ea. pe mine ma seduc zambetele, nu copilaria. acest poem este o dedicatie pentru o persoana la care tin mult. ai putea fi chiar tu...:)

iti multumesc, catalin! :*

 =  "un sarut de siguranta in carena pragului meu lacuit"
keller victor-theodor
[19.Apr.06 19:21]
poemul dumneavoastra
cred eu, a fost inspirat de curatenia de Paste si amestecat cu frumoase metafore s-a nascut un bun text literar.

 =  incredibil cat de aproape de adevar...
ioana barac grigore
[19.Apr.06 20:52]
victor-theodor, poemul este inspirat de dorinta mea de a picta. si voi face asta curand, multumita lui catalin. deja simt mirosul uleiurilor...

am intrat in pagina ta. sunt trei personaje acolo. tu esti...?

multumesc

 =  nu o mai lungesc
carmen mihaela visalon
[20.Apr.06 21:31]
Subscriu. Citez: "Ați reușit un poem remarcabil, care "curge" bine și merge în crescendo, cu imagini puternice și asocieri care dovedesc multă inventivitate. Părțile componente par a avea autonomie, dar în același timp se leagă într-o construcție fără cusur. Îndrăznesc să afirm că fibra dumneavoastră poetică este puternică, că sunteți un talent incontestabil care ar merita să pătrundă mai decis nu doar pe site-uri precum acesta ci și în paginile unor reviste literare cunoscute. Sunt tentat să citez multe pasaje din acest poem, pentru că toate au o forță de fascinație pregnantă"
Sursa: MFS, UPR, cateva commuri mai sus.

 =  pe scurt!
carmen mihaela visalon
[20.Apr.06 21:46]
Acum sa spun ce are poezia Ioanei:
1. originalitate agresiva sau agresivitate originala
2. umor postmodern
3. un sambure de protest, din care razbate un indem de tipul: "nu dati banii pe prostii, faceti poze la copii"
4. mister, pentru ca nu stii niciodata daca, Ioana te ia peste picior, sau se ia peste picior...singurul lucru pe care-l poti afla este ca poarta o botina din cea mai fina...

Poate mai sunt si altele, dar dupa ce o sa-mi aduca gazeta, o sa le deslusec mai pe indelete.

 =  frumoasa pierdere in detalii
George Sinescu
[20.Apr.06 22:45]
Desi ai iesit din bucla neasteptat, si in planul apropriat.


 =  Carmen, George, Paste Fericit!
ioana barac grigore
[22.Apr.06 09:50]
Carmen, recunosc ca Mircea mi-a pus gandurile in ordine privitor la gazetele alea...
ma voi gandi serios la asta, dupa sarbatori. dealtfel, cred ca voi face pe site un fel de anunt oportunist, in care voi oferi material posibil pt publicare in revistele de specialitate.

George, ma mir putin ca nu esti comentat. te-am citit. esti un spirit artistic plin de seva. voi fi pe la tine (tot dupa sarbatori).

yours

 =  Sarbatori fericite si tie!
carmen mihaela visalon
[22.Apr.06 15:40]
Ioana,
Sa-ti fie lumina, sanatate,implinri.
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !