Comentariile membrilor:

 =  ...
ștefan ciobanu
[08.May.08 21:54]
imi plac planurile create, comparatiile din fiecare strofa sunt foarte vizuale. doar aici la/jumătăți de gând,/ nu mi-a placut, in sensul ca puteai sa folosesti tot o imagine, ceva care sa inlocuiasca scortosul cuvant 'gand'. nu stiu, asa vad eu, ca nu merge pus aici in poezia asta.
doar o parere de cititor
seara buna

 =  Invat... happy
merisanu alina
[08.May.08 22:02]
multumesc.. inca invat.. sper sa mai citesti.. am nevoie de pareri..


Kiss

 =  .
sorin ene
[08.May.08 23:05]
as elimina aici toate intrebarile de la inceputul fiecarei strofe. apoi, repetitia putin abuziva a jumatatilor care sunt : de oameni, aripi, deget, gand, cozi, palma, craniu, mana. pentru ca e binisor in rest.

 =  .
nica mădălina
[08.May.08 23:08]
bun, și calvino ce făcea? însferțea?
puhoi prea de cantitățuri și fracțiuni pe aici.
dar are un fir nițel epic.
și ceva imaginație.
puse la treabă și nu învârtite în cerc ar scoate ceva.

 =  Corecturi și finalizare
Ioan Jorz
[08.May.08 23:20]
Punctele de suspensie, de obicei, sunt trei. După ele se începe cu inițială majusculă. Apare un "in" în loc de în. Cratima nu are ce căuta după punct. "Nevermore", cum spune corbul. Nu finalizezi poemul. Pe tema jumătăților poți perora în continuare, fără să se observe că o faci. Exemplu: Și... Îți mai amintești,/ cum se zdrențuia strigătul?/ Și din el ieșeau jumătăți de urlet/ Prelungi și sticloase/ cu jumătăți de cuvinte./ -Exact ca în visul ăla,/ unde o omidă albastră,/ se plimbă pe o jumătate de braț. Cu amiciție,

 =  o sa fiu si eu mare..
merisanu alina
[08.May.08 23:51]
sper ca urmatoarele.. sa fie mai bune si sa rezolv unele.. probleme pe care le am de tehnica..momentan trec printr'o stare tampita de.. sa mai scriu? sunt in stare?

imi pare bine ca le cititi.. si sper sa reuseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeesccccccccccccccccccccccccccccccccc
..

P.S.nu o sa schimb forma poeziei..
ca sa pot urmari evolutia mea. e mai bine asa..


KISSS..

 =  nona
Leonard Ancuta
[09.May.08 11:58]
orice inceput e mai greu si in general, o nsa te iab de cap sa asculti sfaturi din stanga si dreapta. orice autor are nevoie de un singur lucru ca sa fie bun, si anume sa incerce cu tot dinadinsul sa creeze, sau sa recreeze, efectiv sa transforme lumea din jur dupa propriul plac sa o "picteze' ca vazuta pri proprii ochi. Cum Modfigliani vedea fetele oamenilor alungite si gaturi f lungi. fiecare cu arta sa. in spate insa e multa munca fiindca culorile tot culori raman, cuvintele tot cuvinte si propozitiile tot cu subiect si predicat. mult succes.

 =  puncte
merisanu alina
[09.May.08 20:52]
deja va iubesc pe toti .. si va vad cu un singur ochi( ala mic de invatacel).. (pun doua puncte ..- unul mai rotund ca altul-..sa fie asteptarea mai scurta..)

 =  Frumos
Zubascu Ancuta
[12.May.08 08:49]
Am citit textul tau vazandu-l:). O adevarata pictura-verbala, adevarat, cu posibilitatea unei "nesfarsite finalizari", cum s/a remarcat si in comentariile de mai sus. Iti sugerez sa inveti sa finalizezi discursul. Creativitatea vad ca nu iti lipseste si nici talentul. Succes!
Cu prietenie, Anca.
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !