Comentariile membrilor:

 =  un fel de "lipstick" fierbinte
Lie Marian
[20.Apr.06 12:46]
Alina ma sperie putin poezia ta (nu ca m-as simti eu cu musca pe caciula) .Oricum are forta si mi-a placut in mod deosebit o imagine: "lipstick
din ăla care te mânjește pe buzele sensibile" .

Marian

 =  Marian...
Alina Maria Bica
[20.Apr.06 12:50]
iți multumesc...nu te speria...rujul nu ucide, poate doar forța iubirii, nefericirii, căutării. Mă bucur mult că ți-a plăcut și te mai aștept!

 =  iar și iar
Silviu Vasile
[20.Apr.06 17:17]
poezie frumoasă, închegată, mai putin:
"în timp ce îmi închipui că te lovesc
iar și iar
ca și când ucid insecte mici și negre
just like you"
face puțin nota discordată cu restul textului
...mai trebuie lucrat.
Am reținut și mi-a plăcut în special:
"să-ți conturez chipul pe tavan
cu spray ieftin
grafitti înăuntrul meu"
cu drag
s.

 =  marți
Nicoleta Iuhoș
[20.Apr.06 20:30]
Mi-a plăcut cum evadează din tine deznădejdea. Scoate-o afară! E atât de bine după! Poezia are un curs atât de lin și de firesc încât îmi provoacă o plăcere asemănătoare cu cea lăsată de ciocolată pe papilele gustative... N-aș schimba nimic.

 =  ti odio ti amo
felix nicolau
[20.Apr.06 21:22]
din nou o femeie adevarata, una care domina poeta. O poeta care nu se rusineaza sa fie femeie. Tocmai datorita acestei crize de sinceritate s-ar putea sa-i iasa bine si faza cu poezia...

 =  Raspunsuri si multumiri...
Alina Maria Bica
[21.Apr.06 06:49]
Silviu,

asa am simtit si asa am scris. Probabil ca nota discordanta vine între marea iubire și ce rămâne apoi. Îți mulțimesc pentru aprecieri și te aștept oricând cu drag.

Nicoleta,

așa e! E tare bine după. Sunt fericită că poezia mea ți-a lăsat gustul dulcei al ciocolatei învelite în dragoste și ură...Mă bucură prezența ta și te mai aștept.

Prietenesc,
Alina


Felix,

îți mulțumesc! Vreau să cred că sunt într-adevăr o femeie adevărată pentru că spun întotdeauna ceea ce simt și scriu cu sufletul...Uneori textele mele sunt mult prea personale, mi s-a spus, dar tocmai asta le face ale mele...simțirea, trăirea, pulsul din ele și din mine. Mă bucură trecerea ta și mai vino! Îți mulțumesc!

 =  Felicitări
Raluca Oprita
[25.Apr.06 13:28]
Scuză-mă că am reperat-o atât de târziu. Mi-a plăcut enorm... (sinceritatea și forța). Din partea mea te rog primește un cer te stele!

Felicitări
Raluca

 =  Raluca
Alina Maria Bica
[26.Apr.06 06:59]
Raluca,

dacă ai știi cât de mult contează cerul tău de stele! Sunt fericită că sinceritatea și forța acestui poem au ajuns la tine. Te mai aștept...

Cu mult drag,

Alina
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !