Comentariile membrilor:

 =  poetul care da dependenta
Elena - Simona Popescu
[19.Aug.08 22:26]
senzationala e viata in toate maruntaiele ei. senzational e modul cum te tesi in cuvinte care pulseaza cu atat putere ca-l ranesc pe cel care le citeste. textele tale creeaza dependenta.

+ firesc
Leonard Ancuta
[20.Aug.08 08:22]
imi place cum curge, cum aluneca tecstul de fata. nu te poticnesti deloc, fragmentele se urmaresc fara sa fi incomodat de cuvinte, de idei. da, are o cursivitate de invidiat. pe de alta parte, imi era teama ca titlul ma va face sa gasesc idei nastrusnice, insa am citit un tecst oarecum cuminte, in sensul ca este dozat in asa fel incat sa fie ca o muzica data la maximum, sa nu fie nici stridenta, nici cu un bas prea apasat. apoi imi plac anumite constructii, sunt ingenioase, am remarcat 3, e cel mai bun fragment, dar si 4, 7, 10. La partea cu recompunerea, parca as reface putin, as sincopa, as retine cititorul pe idee.
per ansamblu insa e un tecst care merita atentia, mai ales ca si constructia, scheletul, mi se pare misto, eu citesc totul intr-o propozitie de genul, daca descompui senzationalul in partile componente, fiecare dintre ele e un lucru banal, ceea ce inseamna ca senzationalul vine din alta parte nu din lucruri. gata. ozb.

 =  re
emilian valeriu pal
[20.Aug.08 09:54]
Elena Simona, nu stiu daca da dependenta, dar ma bucur ca ai rezonat.
Keonard, multmuesc frumos. Pe final ai dreptate, ar fi trebuit sincpat, dar m-am grabit.
Nu e nimic senzational, intr-adevar, decit in spatele ochilor, cum spuneam.
Dar, pina la urma, si gesturile marunte sint senzationale.
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !