Comentariile membrilor:

 =  Se joaca Pasa
Liviu-Ioan Muresan
[19.Jan.09 23:09]
cu vorbele. Si se joaca bine. Fara cuvint, asemeni inclestarii diamantului. Fete ale reflexiei, aceeasi persoana a propriei reflexii. Poem de analizat, cu strafunduri ale descoperirii. Si daca te pune pe ginduri, si daca trezeste reactii, e o implinire in sine.
Placut, LIM.

 =  .
George Pașa
[20.Jan.09 21:50]
Liviu, nu cred că e o joacă, joc da. E unul dintre cle mai austere texte ale mele. Probabil că l-ai citit în prima variantă, când erau numai două versuri, sau în varianta a doua, când erau patru versuri. De fapt, am dorit un text "șlefuit" în direct. Despre reacții, doar știi că nu am priză la public. Dar nu eu pierd.
Mulțumesc!

 =  poemul, mereu ca o intalnire...
ioana matei
[20.Jan.09 22:45]
...inevitabila...cu...cel care scrie...il vad, nu ca pe o sugestie, (mereu benefica!) a... *inaltarii*!!!... ci ca pe o...*contructie*...ca pe o intoarcere (foarte necesara?!) de la diamant la...slefuire...si...cat adevar aici!...
"un i mai ascuțit"
mereu o dezamagire...in ochii privitorului...dar oare pana unde?...pana la diamant?...pana la cuvant?...pana la slefuire?...

 =  corectare...
ioana matei
[20.Jan.09 22:58]
"ca pe *o constructie*" in loc de ...

 =  Ioana Matei,
George Pașa
[21.Jan.09 23:24]
Da, e și o întoarcere, și o dezamăgire în ochii privitorului. Până unde? Până când? Întrebările au să rămână, probabil, fără vreun răspuns.
Mulțumesc, Ioana!
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !