Comentariile membrilor:

 =  Ca membru UTA*, vreau drepturi egale!
Gârda Petru Ioan
[27.Jan.09 14:16]
Sunt bun producător de varză,
Că versurile mele-anoste-s,
Am la mansardă pui de barză...
Deci cred că sunt un tarabostes!

* UTA = Uniunea Tărăboiștilor(?) Agonici

 =  Citit, plăcut, reținut, concluzionat
Florin Rotaru
[27.Jan.09 13:42]


După lectură, ca sinteză,
Un gând ușor mi se dezvoltă
Ce îmi confirmă-o ipoteză:
Că în salon ești dezinvoltă


 =  Foarte frumos si ingenios !
Sarb Octavian
[27.Jan.09 14:26]
Foarte frumos si ingenios, acest "manifest"! A-ti radiografiat cu o inteligenta ironie acea trasatura specifica romanismului si ma refer aici la ceea ce dumneavoastra numiti sugestiv, "taraboism". Lume kitch, si creatori de mofturi ce tratam cu "aghiazma...orice harta schizofrenica"! A-ti descris impecabil caracteristicile "tambalagiilor", si pot sa spun ca, a-ti atins in textul dumneavoastra manifestarile balcanismului. Sincere felicitari pentru stilul, ironia candida si simtul dumneavoastra artistic!

 =  manuscrisele de la Marea Moarta
Laurențiu Orășanu
[27.Jan.09 14:39]
Octavian, radiografia era visavis. Cred ca n-ai inteles nimic. Te-a fentat auto-ironia fina a autoarei.

Beladona, mi-a facut plaecere textul le re-postare. Unde e Luca *Mitica Genuneanu /stiu, e la beci, unde e Arbore *cine stie sub ce clona?

Dupa un timp ramane valoarea documentara a textelor. Create initial pentru deliciul colegilor, contextuale *de aceea zic ca Octavian nu intelege* astfel de texte (din care am comis si eu, si care nu sunt scrise pentru "palmaresul" autorilor) - predestinate a fi perisabile -, capata dupa o vreme patina manuscriselor vechi.

Ca acelea de la Marea Moarta.

E bine ca le re-postezi, Belladona.

 =  agon, afon, aton, și destui axoni
Doru Emanuel Iconar
[27.Jan.09 14:59]
Apărui și eu, hodoronc-tronc, după înverșunată bătălie pentru încheierea onorabilă a mediilor, adică destul de onorabilă să sară bine peste 9, altfel mă tranchilizează mama cu agheasmă cu sau fără busuioc, dar mai ales cu busuiocul.
„Ca principu” dar „fără duhul blândeții” am pufnit în râs de cum am văzut numele, prenumele, restul nu importă, n-avui vreme de tândăleli că musai trebuia să-mi frec mâinile, gândurile, lună, bec sau cum vreți, și să-mi trântesc zâmbetul la bună vedere, că doar mă aștepta festin de Mătrăgună
„Aprobăm vitalitatea” da capo allfine, fără afine că le folosi mama personală să-ndese borcanele ce zăceau liniștite în cămară; nu vă înghesuiți nu împart, că-s zgârcit.
Spun cu mâna pe inimă că nu contest nimic, ba, ca pofticios ce sunt, na, că recunoscui!, mai cer o porție de Bella Dona. Sigur îmi priește pentru a „dezvolta, în special, mușchii”, nu importă care, că exportăm destui români. Iar dacă vreau să bat suta, că 14 îi am deja în buzunare, îmi trebuie câte o porție săptămânal. Cică face bine la „dezbumbarea” neuronilor ce hălăduiesc și „haihuiesc” distinctiv că habar nu au de seriozitatea apelor tulburate sub efectul lămpi lui Aladin.
„Un veritabil tămbălău carpatin.” Tânjim după nițică aromă de Ieși. Mulțumin pentru rația de zâmbete. A fost la înălțime. Pe cuvânt de pricolici.

Doruleț


 =  Raspuns
Atropa Belladona
[28.Jan.09 21:11]
Petre, Florin, Octavian, Laurentiu, Dorulet, va multumesc mult pentru lectura si semn, din pacate, lipsa timpului nu-mi permite un raspuns fiecaruia, asa cum s-ar cuveni, sper sa ma iertati,

cu prietenie,
carmen

 =  Apreciez pozitiv...
Constantin Iurascu Tataia
[06.Apr.09 14:09]
Fraza sprintenă și alertă confirmă talentul spre proza umoristică a simpaticei mele concetățene, Carmen. Păcat că insistă atât de mult pe sectorul jocurilor facile de cuvinte!
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !