Comentariile membrilor:

+ bun
Leonard Ancuta
[08.Feb.09 15:15]
un poem extrem de feminin, un poem care mizeaza pe acel ceva al femeii pe care si+l doresc barbatii, acea frumusete pe care ea o are - si Ioana o are - fiindca se vede din aceste versuri.
Daruirea in lipsa este felul de intregire pe care il resimt la un miment dat oamenii, este ca o chemare de fapt, este lucrul care, prin distanta creata te lasa sa ai o viziune de ansamblu asupra.
desi aparent simplu, ca idee sau ca scriere, cel mai bun lucru aici este acuratetea descrierii starilor, punerea lor in limbaj care penetreaza care transmite mesajul. unele exrimari sunt cam dulcege, insa ansamblul e puternic, e bine inchegat si din el razbate exact sentimentul de transmis, dragostea, deschiderea catre ea.

 =  Ioana, de ce Jurnal de lighioană?
marius nițov
[08.Feb.09 16:28]
Ioana, de ce Jurnal de lighioană? Nu se potrivește cu frumusețea versurilor, textelor tale. Lumea există cât timp are dragostea ca o componentă esențială. Eu înțeleg existența doar prin dragoste și fiecare răsărit, apus privit prin puterea dragostei rămâne în nemurire, o sursă permanentă de sens la care ne vom întoarce prin ținutul arid al unei trăiri rarefiată sentimental.

 =  Cea mai
Victor Țarină
[10.Dec.18 14:27]
Un text convingător Ioana, ce nu putea fi scris decât de cea mai frumoasă femeie.

Cu prietenie,
Victor

 =  pocker...
ioana matei
[08.Feb.09 23:30]
un text interesant...ce ma indreptateste sa cred ca...uneori propriile noastre trairi sunt un fel de cacealma...pentru cei ce nu inteleg...sau n-au inteles niciodata ca...exista...

 =  Femeia, plină de contradicții?
Camelia Silea
[09.Feb.09 18:21]
Îmi place țara ta cu ploi și soare, cu răsărituri și apusuri, cu atingere și dragoste în lumină…frumoase gânduri…și așa cum s-a mai spus, parcă în contradicție cu titlul, sau așa e femeia, plină de contradicții?

 =  Ioana
Zaharia Ramona
[09.Feb.09 19:14]
Ce frumoasă este ploaia asta, ce minunată deschidere către lume! Este și o ușoară detașare, pe care nu am mai întâlnit-o în "jurnal", ca o desprindere de la sol.

 =  io.
ioana negoescu
[09.Feb.09 22:16]
Leo, mulțumesc mult pentru apreciere. mă simt onorată.

Marius, eu sunt ioanalighioana, ligioana e partea de sălbăticiune din mine, cea cu instincte mai bune, cea de neîmblânzit :)

Victor, mă simt încă o dată cea mai...mulțumesc.

Ioana, cred că înțeleg despre ce vorbești... dar nu sunt sigură :)

Camelia, femeia e în sine cea mai mare contradicție. bărbații nu prea înțeleg asta. ei nu pot să înțeleagă armonia din acest complex de contradicții.

Ramona, e o desprindere cu adevărat. mulțumesc.


 =  un pic de sirop și multă gargară
florian stoian -silișteanu
[09.Feb.09 23:32]
tanti negoescu doar știi că nu prea îmbrățișez mai cu seamă când e vorba de pretini.Și tu ești demultișor pretina me.Așa că nu bag mîna în foc pentru acest text care mi se pare doar un fel de lacrimă adolescentină.Bilețel pentru un bleg plecat la dracu și cu cărți.Am citit de tine semnat poezie.Dacă nu se supără un mușteriu aici nu e decât un pic de sirop pentru și multă gargară.În rest ești frumoasă!
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !