Comentariile membrilor:

 =  Te contrazic...
Vasile Ilin
[20.Feb.09 23:56]
Epigrama nu-i în criză,
Geaba-i cauți tu o vină.
Nu văzuși că are priză
Și surîde din vitrină?!

 =  părere sinceră
Elena Malec
[21.Feb.09 00:06]
Poate vorbesc cu păcat,
însă cele din vitrină
sunt puse în formalină,
numai așa s-au salvat.

 =  Variante
Ioan Jorz
[21.Feb.09 00:12]
Elena M, poți constata:

Epigramiști, cu expertiză -
Că tot fu vorba de "Salvare",
Ne-au dovedit, și prin clasare,
Că epigrama e în criză.

sau, poți concluziona:

Epigramiști, cu expertiză,
Ne-au dovedit, și prin clasare,
Că epigrama e în criză...
Că tot fu vorba de "Salvare"!

Cu stimă și amiciție,

 =  Da
Elena Malec
[21.Feb.09 00:17]
Merci,dragul meu.Imi plac ambele variante, dar eu fac epigramele cand sunt la bucatarie si fug pe scari la calculator sa le scriu. In graba uit si virgule si tot.
Te mai astept, maestre Jorz.

 =  Nu inversa!
Laurentiu Ghita
[21.Feb.09 11:37]
Pentru ca-ncurcături să nu mai fie,
Și, când citim, să nu avem urmări,
Fă ciorba, soro, în bucătărie,
Și lasă epigramele pe scări!

 =  Expertiză - experiență
Plopeanu Petrache
[21.Feb.09 11:46]
La posturile noastre de TV de multe ori în loc de "experiență" se folosește "expertiză", gen "un om cu expertiză":

Recunosc, eu n-am deloc experiență
și alții spun că-s bun de expertiză,
eu îi desfid cu-a mea suficiență,
și dau această epigramă ca surpriză.

Cu prietenie
PP

 =  expert
Elena Malec
[21.Feb.09 21:57]
expertul este un specialist intr-un domeniu, de regulă cu o calificare, atestare, patalama la mână.Un om cu experiența poate fi orice muritor, cu experiență în domeniu, dar nu nepărat și cu atestare, certificat de specialist.Deci diferența în uzanță este sensul propriu sau figurat.În acest caz fac o diferență între un epigramist consacrat și mai ales membru al UER și unul cu experiență, dar fără a fi profesionist.

 =  culinară
Jupp B. Itter
[22.Feb.09 01:54]
... dar eu fac epigramele cand sunt la bucatarie... (Elena Malec)

"Scriu versuri în bucătărie"
Ne-a spus Elena sincer. Deci
Ne-am lamurit, acum se stie
De unde-i gustul de ghiveci!


 =  cam așa
Elena Malec
[22.Feb.09 04:35]
Cu un ochi sunt la iahnie,
cu mintea la prozodie;
când recit rimele mele,
tai ardeii în rondele.

 =  recunosc
Elena Malec
[22.Feb.09 05:05]
Cum am talente, bravo mie,
fac versuri la bucătarie,
și când pe unii îmi vărs harul,
le sare repede muștarul.

 =  vegetală
paraschiva napupa
[22.Feb.09 13:48]
Din “Epoca de Aur” n-i se trage
Pe când mâncam doar vegetale
Căci epigrama ce te-atrage
Nu-i muștarul Dumitale




Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/www/dynamic/-agonia.v3-2/www/tmp) in Unknown on line 0