Comentariile membrilor:

 =  Mărțișor de criză
Gârda Petru Ioan
[27.Feb.09 13:26]
Aș vrea să fac pe galantonul,
Dar stau cu banii foarte rău:
Mă lași să pun medalionul
Direct la șnurulețul tău?

 =  cum poți să scapi de acel șut
Laurențiu Orășanu
[26.Feb.09 09:03]
Bune epigramele, ți-au mai spus și colegii că vii tare. Și la concurs ai venit bine. Poate când vei aduna mai multe texte, cine știe... Oricum, nu părăsi arena, părerea mea. Ne așteaptă și alte coride

Șeful binevoitor
Mi-a dat doar cât pot să-ndur:
Mai întâi un mărțișor
Și apoi un șut... în șnur.
(Ștefan Victoria)

Ca să nu iei șut în șnur,
Eu, aicea, te conjur
Fin, mă știi, nu dau cu ranga,
Poartă tetra-n loc de tanga.

Calimero =  Calimero
Stefan Victoria
[27.Feb.09 13:26]
Mulțumesc pentru vizită, încurajări și aprecieri. Feicitări pentru numirea pe postul de editor. Am o vagă senzație că grație promovării tale am scăpat de Ateier cu epigramele astea două! Avem motive să avem speranțe de mai bine, acum.

Încercare de replică:

Soțul meu a observat
Că m-am îngrășat nițel
Și că șnurul menționat
E de tetra X și-un L.

 =  un gard viu de 4 metri și 15 ani
Laurențiu Orășanu
[10.Dec.18 14:27]
Bună și cu XL-ul.
Nu sunt numit decât visul negru al unora (stai pe receptie). Nu sunt editor. Am mai scăpat eu pe unii din Atelier, dar nu aici, în cazul tău. Ți-am spus, e nevoie de mai multe texte, activitate pe site și ce mai scrie pe la regulament. Îți spun asta în nicio calitate. Meritul este recunoscut, mai devreme sau mai târziu.
Mă scuzi că nu replic, dar sunt epuizat intelectual: am plantat un mesteacăn, o forsynthia, am mutat o glicina, am scăpat de rădăcinile ramificate și în același timp pivotante ale unui gard viu de 4 metri și 15 ani. În rest mă simt bine, ceea ce își doresc și ție.

Calimero

 =  Alta treaba!
Atropa Belladona
[27.Feb.09 17:42]
Uite-aici, alta e miza,
Snurul tau e admirat,
Pai, sa vezi la domn Diviza,
Cum atarna, destramat!
:)

Victoria, imi place mult cum le "altoiesti" din condei, pacat ca apari ata de rar!
Si, mii de scuze, intr-un com trecut te-am numit, in febra duelului in care eram prinsa, Stefania, in loc de Victoria! Ma ierti, da?

cu admiratie,
matraguna

 =  Raspunsuri
Stefan Victoria
[28.Feb.09 00:15]
Dle Gârda, mulțumesc pentru trecere și pentru epigrama. Dau acum o replică pe fugă. O să mă gândesc la una mai bună, promit!

Ia te uită la nea Ion!
Are un medalion
Și devine îndrăzneț
Atentând la șnuruleț!

Calimero, scuze, am înțeles eu greșit chestia cu editorii, cred. Oricum, ar fi bine dacă chiar s-ar și concretiza. O sa încerc să fiu mai activă și să nu mă mai descurajez așa ușor. Și de asemenea o să încerc să fac o selecție atentă și să mai las uneori să se sedimenteze anumite catrene. Cât despre luptele vegetale, cam știu cum e, că am comis și eu câteva azi, variațiuni pe tema "gardenia, hyacinth, glicina etc", fir-ar, că și olandezii ăștia nu pot să le spună și ei pe nume, ca oamenii: zambilă, panseluță...

Mătrăgună, surioară, mulțam mult pentru trecere. Stai linistită, Ștefania, Victoria, tot cam pe acolo. Scuze c-am intrat cam rar, dar dincolo de faptul că mă descurajează întârzierea răspunsurilor mele, mă mai și bântuie lipsa de inspirație, plus schimbările de rigoare din ultima vreme, cu adaptarea la clima olandeză... Așa cum am spus, o să încerc să fiu mai activă. De asemenea, amân puțin replica, sper să mă pocnească o idee. =  Victoritoooooooo!
Atropa Belladona
[08.Jun.09 19:50]
Victorito, soro, nene, fii pe faza, maine incepe concursul agonic! Si vino, fata draga, mai des, ca-mi dau duhul singurea cu testosteristii astia epigramatici!
cu drag,
otravioara

 =  Testosterorista
Gârda Petru Ioan
[08.Jun.09 20:01]
(I)mi dau duhul singurea cu testosteristii astia epigramatici!
(Belladona)

Victorio, cu prudentie, ca te vrea aliata pana ajunge la guvernare, dupa care iti da un sut in... snur!

 =  Victorito, nu pleca urechea!
Atropa Belladona
[08.Jun.09 20:17]
Victorito, nu fraterniza cu (in)amicul! Mai bine antreneaza-te, eu, in seara asta, ma apuc de flotari, tu da-i, eventual, cu genuinflexiunile. Am putea incerca si niste genunchi-plexiuni, cu 'mnealor, nu stii niciodata cu ce parte se reped la tine! Par egzampla, (in)amicul sussemnat, ma ameninta cu nu-s ce bucatica...desprinsa din terminator sau terminatul, nu-mi mai amintesc exact titlul...Haida, de: cainii care latra, nu musca, dar te poti trezi cu ei pe podium. Si nu vrem sa se mai intample asta, nu-i asa, surioara? :)

tot io

 =  Sugestii pentru pregatire
Gârda Petru Ioan
[08.Jun.09 20:32]
Mai bine antreneaza-te
(Belladona)


Pregatiti-va cu temnelnicie, legati-va snuruletul cu grija, nu cu nod gorbian, ca (in)amicii infierbantati sunt in stare... sa vi-l taie dintr-o ironie. Faceti-va din vreme o (co)lectie de rime, de toate marimile, sa fie prgatite, iar cand e punctul culminat, pac!... bagati rima unde trebuie, si n-au ce sa va mai faca!
Ritmul, tot voi il stabelati.

 =  io nu-s cu suge(be)stiile tale!
Atropa Belladona
[08.Jun.09 20:45]
Vezi, Victorito, ce-ti spuneam io, tie?! Cica in-amicul e ingrijorat de soarta snuruletului nostru! S-o spuna mutelor, nu noua, adevarul e ca-i ingrijorat nu de snurulet, ci de franghia ce i se strange in jurul gatului. Auzi, trage, soro, si tu mai tare, ca nu-l pot gafai, pardon, gatui de una singura! Asta-i coton, scuze, cotoi batran, are sapte vieti si-o bucatica, fir-ar bucatica lui! Io propun sa i-o taiem...Daca nu esti de-acord, o tai de-aici!
:)

 =  Lipseste omu' cateva (mai multe) zile...
Stefan Victoria
[12.Jun.09 12:31]
Heeeei, ia uite ce se intampla pe la mine prin pagina cand ma uit in alta parte :))). Super!

Belladona draga, ma gandeam si eu la ceva taieturi, dar decat sa ni se taie snurul, mai bine renuntam direct la el :D. Hai sa dau o raita pe site, poate nu-s prea tarziu pt concurs. Dar nu garantez ca atentezi la podium (ptiu Drace!), pentru ca mi s-au cam atrofiat muschii epigramistici de atata neutilizare.

Cat despre guvernare si sut in snur si stuff, nene Ioane, tare mult v-ar mai placea voua sa asistati la o "cat fight", si daca mai e si in namol sau ciocolata, cu atat mai bine! Las' ca stim noi, Belladona surioara, nu? :D

 =  Multumiri
Stefan Victoria
[12.Jun.09 13:32]
Oh, vroiam sa fac asta de cateva zile bune. Chiar daca intarziat, vreau sa multumesc pe aceasta cale celui sau celei care mi-a ridicat nivelul la 10. Asta ma ajuta foarte mult cand vreau sa postez raspunsuri epigramistice si probabil ca asta a fost si motivul. :)
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !