Comentariile membrilor:

 =  Sorin Olariu,
Murza Narcis Ioel
[03.Apr.09 09:27]
țintirimul tatei,dalbul inorog cu copite de argint, evocă lumi dispărute,amintiri ascunse poate sub cămașa de plumb sau de sânge a întunericului.

imagine sugestivă

citit, plăcut, mai ales

"luna furișată cu pași de gheișă"

sau

"din țintirimul tatei izvora
un cântec ciudat
curgând tril după tril
peste noaptea
zăludă"

încântat de întâlnire,
Narcis

 =  Licenta
Gârda Petru Ioan
[03.Apr.09 14:22]
Propun pluralul "lacrime" (ca tot ne jucam pe undeva cu plurale... ciudate) de la lacrima, pentru o curgere mai lina a poeziei. O citesc si recitesc cu placere. Cu lacrime...

 =  surprins
Doru Emanuel Iconar
[03.Apr.09 16:11]
Vă știam lansat în cu totul alt stil, alt domeniu al rimelor. Este adevărat că nu m-am străduit să va răsfoiesc pagina. M-a atras atenționarea că este o vizuală și am intrat curios să văd ce poate fi. Sunt plăcut surprins. Acest mod de a scrie, firesc, fără cuvinte tari doar pentru a atrage atenția, o construcție după citirea căreia rămâi cu ceva, m-a cucerit, m-a prins în mrejele lui. Nu mă așteptam. Singurul cuvânt la care eu aș fi renunțat, acel „dalb”.

Doru Emanuel

 =  Offf...
Oana Izbașa
[09.Jun.09 18:21]
Mi-as dori sa nu fiu afoana si sa ma pricep cat de cat la muzica (la compus, ca de ascultat ma descurc)... Sunt convinsa ca versurile astea s-ar potrivi perfect unei melodii. :) Oricum, merita sa ajunga pe buzele tuturor. E foarte frumoasa poezia.

Cu drag,
Oana
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !