Comentariile membrilor:

 =  :)
Carmen-Manuela Macelaru
[03.Apr.09 17:10]
versul de debut faciliteaza introducerea, pe parcurs insa regasim limitat accesul la interiorul tau. un poem care nu iese din tiparele cu care ne-ai obisnuit.
pentru categoaria scriere creativa aleg spre exemplifcare: mărăcinii bărăganului cefei, pe lacul unghiilor astăzi bate un vânt de motorină , din mlaștinile ochilor bulbucați ca mingiile de ping-pong (aici comparatia supraliciteaza). acestea nu sunt decat secvente terapeutice care dau poemului forta de care avea nevoie. citind recuperez o poveste, rasfoiesc usi, pana la lacuna din covrig.
este amuzant finalul, chiar m-as duce pana in p-ta romana.
mcm

 =  răspuns
Vasile Mihalache
[03.Apr.09 18:58]
Versurile sunt asemeni banilor din teanc, are fiecare o valoare separată care se adaugă sumei, nu? Altfel, îmi plac poveștile, povestirile, schițele, nuvelele, scenariile, reportajele, acestea toate care au ajuns astăzi să se numească de la un cap la altul poezie; pe undeva exagerez, dar este și adevărat. De la versuri albe s-ajuns la versuri lejere, sau cum spunea prietenul Pașa "poezie leneșă".
Și aici este adevărul la mijloc. Oricum bag seama că sunt aproape unic pe site, ceea ce nu e bine, nu e rău. Adică sunt original? Mamă, ce bun îs. Mulțumesc credincioasei mele cititoare și comentatoare pe care o respect ca pe o poetesă veritabilă.

 =  mi-au atras atentia
Leonard Ancuta
[03.Apr.09 20:20]
doua formulari deosebite, mai precis fiecare prim vers al primelor doua strofe. acel vant de motorina e chiar tare, e acel ceva care izbeste puternic din intregul poem. din pacate, cu toate ca simt revolta care canalizeaza scrierea, consider ca ar merita cumva refacut.

 =  Da
Liviu-Ioan Muresan
[03.Apr.09 20:29]
Sînteți unic. Dar nu e un lucru rău. Îmi plac acele scmatorii versificate gen "doice vele(le) ". E o chestie inedită, de aceea zic că sînteți unic. Altfel, fiecare e unic în stilul său. Eu revin aici pentru valoare, nu pentru experiment.
LIM.

 =  erată
Liviu-Ioan Muresan
[03.Apr.09 20:59]
scamatoriii

 =  re, re
Liviu-Ioan Muresan
[03.Apr.09 21:43]
iii :) ii. Scuze, am ținut mîna acolo, pe tastă. Dar era OK.

 =  Răspunsuri
Vasile Mihalache
[03.Apr.09 22:48]
Leo,
Îți mulțumesc pentru păreri și te rog să mă ierți că am trecut mai rar pe textele tale, în ultimul timp nu prea am mai avut răbdarea și starea potrivită pentru poezia pe care o scrii.
LIM,
Mulțumesc pentru vorbele frumoase, este adevărat că nu prea îmi mai iese nimic bun în ultimul timp.
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !