Comentariile membrilor:

 =  Cateva propuneri
Gârda Petru Ioan
[22.Apr.09 10:34]
Cred ca ar trebui sa existe o lege care sa interzica a face copii persoanelor iresponsabile si celor care nu au posibilitatea sa ii educe.
Sigur ca dvs. ar fi trebuit sa scrieti "Ce fac unii elevi?", dar probabil ca ati dorit sa socati (in sensul bun). Scoala poate face mult, chiar dintr-un material mai prost, dar ce te faci cand unii dintre cei cu apucaturile de mai sus ajung profesori?
Altceva:
Cum pot fi educati cei care nu dau pe la scoala? (poate nici pe acasa...). Printii ar trebui sa fie obligati sa-si duca copiii la scoala (cu amenzi oricat de mari).
Drepturile minorilor sa fie (mai) limitate.
Politia sa ii deranjeze mai des pe golani atunci cand isi dau in stamba in diferite moduri. Patrulele de politie sunt prea rare. Ar putea preveni multe. Sa nu-mi spuna ca n-au cadre. Au masini.
Din pacate la noi valorile sunt atat de rasturnate, respectul pentru lege atat de mic, cei care controleaza atat de vulnerabili la mita, incat pe termen scurt, sparantele sunt slabe.
Altfel, sigur, suntem cu totii dreptcredinciosi crestini...

 =  La fapte
ninel vrânceanu
[22.Apr.09 11:37]
Bine că mai sunt printre noi și premianți, medaliați internațional, preocupați permanent de a afla, de a selecta ce-i bine și ce-i rău, de a construi ceva bazat pe frumos, pe ce-i sfânt și adevărat. Dar pentru ei nu prea facem nimic. Nu prea-i vedem. Ne bucurăm că sunt și...ne mândrim cu ei;
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !