Comentariile membrilor:

 =  Sa doresti
Cateodata este bine sa te doresti... viata este compusa din lucruri marunte care cateodata iti pot intra in rucsac. Sa incepi sa crezi ca existi poate ca e un lucru bun totusi, poate este o cale spre autocunoastere... poate asa nu vei porni in lume fara sa stii aproape nimic despre tine

 =  nimic
emilian valeriu pal
[19.Jun.06 17:25]
Se poate intimpla sa te crezi si-atunci tot rucsacul e plin de ce n-a incaput in tine.
Emil

 =  Rucsacul
Si atunci se pune intrebarea... il golesti sau il pastrezi? Eu zic sa-l pastrezi

 =  inainte de risc, dar pana la urma lui "sa iubesti"
nica mădălina
[19.Jun.06 22:03]
daca ar avea rucsacul cela buzunare in culori distincte pentru a fi, a exista si a trai, sau macar un fermoar prin care sa imi mai trec degetele... mai intai ne pre(-)facem, ne si credem in anumite momente, mai intelegem esente, mai descoperim verbe, dar inevitabil ne pierdem.
cum al meu e pe sistem sfoara si lasa sant pe umar, respir, pasesc, prefac intelegerea in drum. raman nauca, carpesc rucsacul si il port gol de lucruri, dar greu de prezente. sa fie uitarea periculoasa cunoasterii? si cat sa ne convingem?
(adica pentru mine sensurile acestui text tin loc de multe deschideri si recompartimenteaza concentrat bagaje ce nu is acumulari, ci patrunderi)

 =  .
Alina Livia Lazăr
[19.Jun.06 23:06]
Ioana,

Nici un soi de autosugestie nu e bună. Așa cum nici tutunul și nici drogul nu sunt.

Am admirat mereu capacitatea ta de aduna în cuvinte puține, simple, curate, nepretențioase - adevărurile tale, cele descoperite. Căci simți că ele sunt descoperite prin viață trăită.

Dar, Ioana, cam ne prefacem că existăm. Până suntem în stare să și croim ceva care să conteze. Care să ne debareseze de nevoia unei autosugestii. Tu știi asta... Altfel nu ai fi arătat amenințător către rucsac și către vălul de pe ochi. Al fiecăruia.

prietenesc,
li

 =  Alternativa
Pseudo-existenta exista. Trairea autentica se incearca a fi adevarata. Pana la urma ce ne ramane? Alegerea si altenativele pe care sa le cantarim si sa le luam cu noi

 =  Emil, Cristina, Mădălina, Li,
ioana cheregi crișan
[22.Jun.06 21:35]
se pare că autosugestia a fost cu adevărat periculoasă. m-a înghițit ca un monstru și m-a inclus în metabolismele realității. vă mai spun o dată, e chiar periculos să te prefaci că exiști :)
vă mulțumesc mult pentru trecere și vă mai aștept cu drag,
ioana.
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !