Comentariile membrilor:

 =  Barac, imi place sa te vad sublimandu-te:)
carmen mihaela visalon
[15.Jul.06 14:02]
Ioana,
Imi plac poeziile intr-un singur cuvant, mai ales daca el este rostit de 3 ori. Imi place si imaginea, si daca ar fi un site de fotografie, as dat o setluta pentru artist.
De ce? pentru ca este minunata surprinderea microuniversului inchis intr-un tarc, in care toate gunoaiele fiintei sunt acoperite de pilota alba, dincolo de care, oricat de mult ne-am dori nu ne putem intinde.

 =  .
Costin Tănăsescu
[15.Jul.06 16:31]
de sus în jos sau de jos în sus? dacă este de jos în sus e chiar reușită.

 =  ccoommeenntt
Ionut Mustata
[15.Jul.06 16:40]
nope, daca era de jos in sus trebuia sa scrie desublimare. si eu sunt de acord ca ar fi fost mai reusita, desi in genere nu imi plac vizualistele cestea. de fapt cred ca mergea, continuand in jos, o completare in oglinda a imaginii scriind desublimare, desublimarea desublimare. un fel de circuit in natura al pohe-he-he ...ziei.

 =  Ionuț,
Costin Tănăsescu
[15.Jul.06 17:39]
mă lași? păi dacă gunoaiele se prefac în nori cum dracu să fie desublimare? mă rog... la ce naiba mă bag eu în tot feluri de dispute din acestea nu știu. doar e sâmbătă.

 =  .
Ionut Mustata
[15.Jul.06 17:42]
da e sambata slava Domnului. disputa insa nu o vad.

 =  staaaaaaaaaaaaan-GA !!! 'nainteeeeeee MARS !!! (cu cantec)
ioana barac grigore
[15.Jul.06 18:03]
carmen, le-am potrivit spre sublimare pentru ca nu pot altfel in crize grosiere. e important sa-ti placa. si sa intelegi.

costin, ionut, va multumesc pentru prezenta si mica disputa care nu este. eu am facut-o de la dreapta sa stanga, precum intrarea eroului pozitiv in scena.
...sau de la stanga la dreapta...?! nu mai stiu. cred ca din mijloc spre margini. :)

va astept la urmatoarea (vezi mai sus!)

 =  radu alin
ioana barac grigore
[15.Jul.06 18:20]
am vrut sa stii ca am citit semnul tau. m-a bucurat mult. iti multumesc. data viitoare sa arati si un cat de mic "de ce", indiferent daca iti place sau nu, ca sa nu ti se mai puna cumentariul la offtopic.

bine ai venit, alin

 =  Oare?
Odãgescu Bogdan
[15.Jul.06 18:28]
Poezia e cuvantul la puterea N, intr-adevar... o definitie frumoasa si aici. Trebuie totusi sa fac o observatie... am vazut si poezie sub forma de mazga, de vin, de apa. Sa fie neaparat 'sublimare'? Poate ca e un ciclu mai complex de tansformari...

 =  bogdan...
ioana barac grigore
[15.Jul.06 20:49]
...poezia este sublimare, in oricare situatie. mazga, vin, apa, toate in stare pura, nu sunt decat mazga, vin si apa. nu? sau o relatare...

chiar nu ma feresc de cuvinte.

 =  ioana
mircea lacatus
[15.Jul.06 21:16]
ioana ...
vezi tu...din punct de vedere cromatic gunoaiele sunt curate si paradoxal cerul e murdar cel putzin acolo unde le atinge ce sa mai intzelegem din lumea asta ? :)

 =  mircea, gunoaiele curate...
ioana barac grigore
[15.Jul.06 21:54]
...sunt gunoaiele mele preferatele (si nu orice gunoi, dupa cum vezi). putin deasupra este norul pestilential (puah!). e de la cernobil, sa stii... :)
cum zicea si carmen, dincolo de... noi am cam vrea sa ne rostogolim, dar se termina plapumioara, oricat ne-am chirci. reusim, uneori prin poezie. ma bucur ca ai mai terminat un bronz. sa mi-l arati! promise???

 =  cat ii halatu`
George Asztalos
[16.Jul.06 05:01]
Te-as intreba: cat ii halatu`, cat ii halatu` de l-ai aruncat la gunoi? Ma gandesc insa ca ti la el, ca are rolu` lui de prelata care salveaza aparentele.Asa ca o fi scump, scumpa doamna Ioana. Plus ca ne sublimeaza peste gunoaie dileala noastra phoetica.De prisos sa mai mentionez: "dincolo era mai ieftin". Felicitari: esti mult mai vizibila, pe cand eu am ramas in ceatza, ca magarul, pierdut:)


 =  george...
ioana barac grigore
[16.Jul.06 13:43]
...poti fi vizibil si cu halatul pe tine, chiar si daca se construiesc ziduri inalte in jurul tau. nu poti fi ignorat daca te urci pe ele, apuci de pulpane halatul si sari. lumea plictisita adora sangele, la asta se srang ca la circ. si asta poate fi sublimare...
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !