Comentariile membrilor:

 =  doxa
felix nicolau
[17.Jul.06 10:58]
un fel de teodoreanu mai moldovenizat. imi place teribil dulceata limbajului si atmosfera pastoasa a copilariei, pe care noi am uitat s-o evocam. nu stiu cum le va placea oamenilor titlul. mie imi plac diminutivele rusificate, dar nu stiu cum mi simt cei saxofonizati.
cat priveste rupturile de substanta, revenirea brusca in lumea virtuala, spargerea postmodernista a conventiei, mi se pare un artificiu tehnic fericit, care le va inghite gura celor satui de traditionalisme, hraniti cu duritati. bineinteles, asta face imposibil de abordat textul pt oamenii simpli, care citesc de placere, cum ar fi mihaela radulescu, sa zicem. hm, chiar cred ca ar trebui sa te centrezi serios pe proza, esti mai versatila decat multi altii care se dau buni

 =  Parere
Negru Vladimir
[17.Jul.06 17:56]
Doxa... pe cand episteme domnule F.N.? :)
Ti-a reusit atmosfera... remarc interesanta si relativ inedita utilizare a detaliului pentru creionarea unor imagini dinamice ceea ce confera textului cursivitate.
Probabil ca intr-adevar proza se potriveste mai bine Dianei insa acest fapt se va vedea doar daca autoarea va avea curajul sa abordeze si alte teme care-i sunt mai putin familiare.
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !