Comentariile membrilor:

 =  părere
Liviu Nanu
[28.Jul.06 14:31]
Cred că te adresezi unui segment restrîns de cititori, să nu-ți faci iluzii că vei avea multe vizite sau comentarii cu acest poem. Va trebui să-l citesc și eu pe îndelete și probabil îmi voi spune părerea, dacă va fi cazul. Ca o părere pe scurt, cred că mai trebuie simplificat discursul.

+ da
Lucian Mușet
[28.Jul.06 14:43]
salutare camelia! salutare liviu!

iaca se pare că eu sunt unul din segmentul acela de cititori pe care îi atinge acest text. și pentru rostirea aceasta, și pentru segmentul acela de care s-a făcut vorbire, și pentru felul în care autoarea ne face părtași interiorului locuit de Dumnezeu, ei bine, pentru toate la un loc, pun aici o steluță.

mi-a plăcut mult textul!
felicitări!

 =  ...
Camelia Petre
[01.Aug.06 08:31]
Liviu, imi primul rand m-am adresat mie. Si ma bucur tare mult ca Lucian a inteles mesajul si l-a atins.
Va multumesc pentru comentarii si va mai astept!:)

 =  camelia petre
eu n-am auzit de evanghelia lui toma. stiu de 4 evanghelii: matei, marcu, luca si ioan. cele din biblie.
De multe ori veți dori să auziți aceste cuvinte ce vi le-am spus, și nu veți avea pe nimeni altul de la care să le auziți. Acelea vor fi zilele în care mă veți căuta și nu mă veți găsi. mi se pare aiurea. nu exista a cauta pe dzeu si a nu gasi. daca-l cauti il gasesti. asa scrie si in biblie. ori toma asta vine si spune altceva.
parintii rapesc suflete din pantecul tau. hmmm! interesant! rapesc inlocuit cu doresc. omul nu este din vesnicie. omul inainte de a se naste nu a trait in rai ca apoi sa fie trimis intr-un loc indurerat si inlacrimat si sortit pierzarii. ar fi culmea! omul exista din momentul procrearii. de-atunci de cand incepi sa numeri zilele care le are pana la a se naste copilul.
Cine a înțeles lumea a găsit doar un cadavru, iar cel ce a aflat cadravul este mai presus de lume. pueril toma asta. vrea sa zica ca virgula cine a inteles OMUL a gasit un cadavru, iar cel ce a gasit cadavrul este mai presus de om? mi se pare o prostie.
isus a zis (cica): fiti trecatori! ce aiurea! fiecare om este un trecator prin lumea aceasta, trecand dincolo. dar omul este vesnicic. deci isus nu cred c-ar fi zis asa ceva. destept tare toma asta. bag mana-n foc ca NU e toma ucenicul domnului isus.
si cami, pe dzeu il gasesti in BIBLIE. citeste biblia si nu tot felul de evanghelii ale nu stiu cui. vei fi mai rasarita.
uite ce scrie in apocalipsa 22:18-19: Mărturisesc oricui aude cuvintele prorociei din cartea aceasta că, dacă va adăuga cineva ceva la ele, Dumnezeu îi va adăuga urgiile scrise în cartea aceasta. Și dacă scoate cineva ceva din cuvintele cărții acestei proorocii, îi va scoate Dumnezeu partea lui de la pomul vieții și din cetatea sfântă, scrise în cartea aceasta.

 =  FE
Paul Bogdan
[03.Aug.06 18:49]
Fatal, în prințip ai dreptate dar, pentru că există și un "dar", Ioan a scris cuvintele acelea exclusiv pentru Apocalipsă. Argumentul este simplu. Pe vremea când Ioan scria această carte canonul Bibliei nu fusese întocmit.

 =  pan
nu sunt de acord cu dumneata, dle pan. acele cuvinte se refera la toata biblia si nu numai la cartea apocalipsei. so in printip nu ai dreptate. :)) adica nu stii. :D
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !