Comentariile membrilor:

 =  Visul cu Cluj
Adrian Suciu
[03.Aug.06 10:00]
Superb poemul. Poate am rezonat si la amintirea intimplarilor pe care le-am trait, cindva, in gangul ala dar, daca n-ar fi subiectivitate, nici receptarea n-ar fi cu putinta. Multam pentru visul cu Cluj. :)

 =  Adrian Suciu
Adina Ungur
[03.Aug.06 17:44]
Păi, da! "Cunoscătorii, știe!"

Dincolo de afișele ascunse de ploaie, pe acolo, pasajul acesta spre Bob (biserica, școala sau chiar strada) e un locșor cu lipici - cum treci din forfota magazinelor și a teraselor Pieții Libertății, intri parcă într-o altă cuprindere spațio-temporală sau cum vrei să-i spui, cert este că puține sunt locurile, sălile sau clădirile care, în opinia mea, oferă posibilitatea trecerii într-o altă dimensiune, cel puțin, spațială (dacă ești grăbit, când treci). (Bisericile în general, TNC-ul, muzeele, da' astea-s spații închise, deschise ar fi mai puține, Botanica, Cetățuia, Parcul Central, iar de trecere, și la lumină, hm, nu știu, mai caut și când găsesc, musai o să le trec în revistă).

Mă bucur că ți-a mers la suflet, rechemând amintiri din acea bucățică de Cluj! Și mă bucur că ți-ai exprimat părerea, mă simt mulțumită că a plăcut cuiva.

Și eu îți mulțumesc pentru trecere, semn și sinceritate!

Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !