Comentariile membrilor:

 =  felicitari
Gherasim Daniel
[16.Aug.06 11:53]
Multe felicitari pentru cei doi autori si pentru cartile lor! Mult succes vineri, la Chisinau. Cu drag, DAniel.

+ și la chișinău...
Ela Victoria Luca
[16.Aug.06 11:57]
și oriunde vă sunt deschise căile, în toate punctele cardinale ale ființei și ale creației voastre. să vă fie cărțile primite așa cum sunt scrise: din viață-moarte, din departe-aproape, din inimă pentru oamnei.

Aprecierea mea, Silvia, pentru implicarea ta în organizarea acestei duble (îngemănate) Lansări!

Ela

+ Pentru frumusețea evenimentului si pentru cei doi...
Maria Prochipiuc
[16.Aug.06 12:06]
Aparitia unei cărți e un moment deosebit din punct de vedere cultural, apoi reprezintă o treaptă în creșterea spiritual- culturală a autorului respectiv. Se pare că evenimentul de aici are o dublă semnificație, totul va fi ridicat la putere DOI, e interesantă această unire, această înfrățire, o pot numi așa fiindcă evenimentul are loc dincolo de Prut, poate nu este întâmplător acest eveniment, macar din acest punct să fie unire, fiindcă pe celalte planuri… dar sunt lucruri sensibile care se pot dicuta în alt context. E o bucurie pentru mine acest eveniment, pentru valențele pe care le poate primi. Le doresc din tot sufletul să se bucure de succes, cred că, cea care a facut posibil acest enveniment trebuie sa fie si ea felicitatată, cine stie poate la momentul… vor scrie cei care participă și vom afla si noi noutățile… Să vă bucurați cu toți: Maria si Florian, Silvia și toți cei ce vor lua parte…

Evidentiez acest Anunț, nu pentru conținutul lui literar, ci mai ales prin faptul că ne sunt prezentați doi autori de pe poezie.ro, ca ne vom putea bucura de citirea cărtilor lor și cu siguranță vom afla și alte lucruri interesante!

+ Felicitari !
Dan Carlea
[16.Aug.06 12:34]
Siliștene, știu că vei fi pod de carne mai trainic decât acel pod de flori, pod peste apa de sânge care ne doare ca prima despărțire, pod înalt cu cocori înfipți în frunte, pod alintat de vântul aripii comune, târâtă pe buza istoriei, sunând cu 2 octave peste nemarginire.

Felicitări Siliștene !

 =  adaugire, cu scuze
Dan Carlea
[16.Aug.06 12:37]
totul se va citi la plural, felicitari Maria Gold, am scris mesajul cu 7 mii de poticniri, printre telefoane si in cautarea unor copaci acceptabili padurea a iesit cum a iesit. :(

felicitari Maria Gold & Silisteanu

 =  Felicitări
Dana Banu
[16.Aug.06 12:49]
Maria și Florian, să aveți parte de drumuri aurite precum cuvintele voastre, dinspre aproape toamna aceasta ce Este spre împlinire,
prietenul vostru,
elian

 =  18 august 2006
Dana Stefan
[16.Aug.06 16:24]
podul de flori, si-o punte de matase..
felicitari autorilor, cu mutumiri pentru vestea cea buna silvia.

Linea

 =  un august fierbinte
mircea lacatus
[16.Aug.06 18:05]
felicitari pentru carti-prezentarea grafica impecabila bucurie mare la curtile literaturii : s-au mai nascut doi primtisori-doua volume unul de proza altul de poezie de acum suntem mai bogati pe bolta inca doua stele "doar luna se lasa patata stelele nu "
cu plecaciune si dragoste in fata voastra
MARIA GOLD
si
FLORIAN SILISTEANU
indraznetilor!

 =  Atenție!!!
Alex Andrei Filip
[16.Aug.06 20:33]
sper să nu fie prea târziu!
titlul cărții lui florin este "plagiat" (se poate spune așa? din moment ce el este deja înregistrat de bibliotecile lumii sub semnătura papei Ioan Paul II).
în rest, numai de bine și felicitări!

 =  mulțumim oameni
florian stoian -silișteanu
[17.Aug.06 00:01]
Există un început în toate. Drumul nostru a pornit în timp și el călătorește încă în TIMP. Sunt unele secunde care se pricep să modeleze secundarul din fier dur și rece din piatră de var vopsitoare din amintirea unei vești. Suntem încă...în București pe la tăierea orei două în jumătăți. Eu unul încerc doar să mă las aruncat și atât. Cine să mai aibă nevoie de mineralele siliștene cine dracu să-l mai poată și pe ăsta limpezi lumina ori înstrăina? Bun! Acum se face chiar două și intrăm în emisiune pe OTV.Pe la 4 plecăm spre Iași luăm pe Maria Prochipiuc și direcția CHIȘINÃU. Mulțumim oameni. Sunt fericit pot zice putem spune SUNTEM dacă semnează iată aici și Maria. Mulțumim Silvia Caloianu

Maria Gold și Florian Silișteanu

 =  Felicitari Maria, felicitari Florian!
Erika Eugenia Keller
[17.Aug.06 05:47]
si la cat mai multe astfel de aparitii.
munca voastra este incununata de succes
si inca odata felicitari


cu drag si respect,
erika

 =  Silvia,
Erika Eugenia Keller
[17.Aug.06 05:56]
felicitari pentru acest gest frumos- anuntul lansarilor de carti ale lui Florian si Mariei!
fie ca faptele frumoase sa te inconjoare mereu.

cu respect si drag,
erika

 =  Siliștene, frate...
Elena Toma
[17.Aug.06 08:43]
și tu, Mărie draga, v-au ajuns blestemele mele, să vă călătorească cele doua cărți care s-au întâlnit, pentru prima oară, în micuța mea garsonieră, eu, fiind prima care le-a simțit mirosul și a citit din ele. Doamne, câtă onoare! Vă mulțumesc și sunt alături de voi și fie ca blestemul meu din dragoste pentru poezie să vă aducă mult apreciata recunoaștere întru talent, dăruire și sacrificii în numele poeziei. suntem mândri de voi și vă aștept la Pitești, cu toata dragostea și sincera prietenie. fac cinste, nene Siliștene!:)))

+ felicitări și mult succes!
Alina Manole
[18.Aug.06 09:35]
Mă bucură apariția celor două cărți și lansarea lor la Chișinău. Vă doresc mult succes și vă aștept cu povestea lansării lor pe site și live, la întoarcerea prin Iași.

Felicitări și la mai multe volume!

 =  mulțumiri târziului Erika, Elena și Alina
florian stoian -silișteanu
[16.Jun.09 07:38]
cum căutam numa ce am dat peste cîteva dintre zilele miracol din viața mea....mulțumesc pentru erika elena alina
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !