Comentariile membrilor:

 =  lamuriri necesare
Radu Herinean
[03.Sep.06 21:33]
nu este mentionata data, cand a fost publicat si unde, cu ce ocazie a fost realizat.
avem nevoie de cateva informatii pentru a verifica veridicitatea acestui interviu.
multumim.

 =  astept ....
florin otrocol
[03.Sep.06 21:50]
aștept din partea editorilor o adresă de mail pentru a putea furniza informațiile necesare. există și o înregistrare mp3 a acestui interviu care poate confirma autenticitatea acestuia. mai multe lămuriri veți primi la timpul potrivit. mulțumesc.

 =  marti e o zi ca oricare alta
florin otrocol
[04.Sep.06 08:19]
stimați editori, am așteptat inutil o adresă de mail de la dumneavoastră unde aș fi trimis lămuririle pe care le-ați solicitat. oricum, marți (5 sept) am să vin la București pentru un alt interviu. interviul cu Gabriel Liiceanu afost realizat în aprilie anul acesta (de mine) la un post de radio unde am lucrat și el a fost publicat sâmbătă (2 sept) în cotidianul unde activez acum. se poate verifica: www.ziuadecj.ro. adresa mea de corespondență, strict pentru dumneavoastră este revelatiata@yahoo.com. pentru alte lămuriri suplimentare vă stau la dispoziție pe mail.
P.S.: m-am decis atât de târziu să fac public acest interviu din motive pe care timpul le va dezvălui.

 =  am omis ...
florin otrocol
[04.Sep.06 08:21]
am omis un aspect. interviul publicat în cotidianul Ziua de Cluj, nu este complet din cauza lipsei de spațiu. Nici aici nu apare absolut tot ceea ce este pe înregistrarea audio. vă mulțumesc.

 =  mail
Paul Bogdan
[13.Oct.06 12:46]
editors@scriptor.info

 =  plusuri si minusuri, dar un interviu bun
Daniel D Marin
[13.Oct.06 17:56]
"spuneti dumeavoastra mai multe despre cine sunteti", "sunteti unul dintre marii intelectuali ai Romaniei", "aveti inca multe de spus", "nici... nici... nu isi ating profunzimea cum o atingeti dumneavoastra"...

nu nu nu!!!

e o maniera super neindicata de a incepe un interviu. nu doar ca "intimidezi" interlocutorul, dar risti sa nu mai discuti nimic cu el. si e oricum aiurea sa faci un interviu despre "cine sunteti".

dar in a doua parte dialogul decurge frumos. plus ca sunt unele lucruri de retinut. de exemplu: "Nici un om care scrie în mod autentic, nu scrie la un nivel sau la altul".

 =  Daniel ...
florin otrocol
[13.Oct.06 18:43]
Daniel, în mod sincer îți transmit că nu sunt deranjat de aprecierile tale. Acestea sunt indicate chiar, atâta timp cât sunt argumentate, ceea ce se observă din pagina ta. Ceea ce doresc să explic este faptul că atunci când eu realizez un interviu, stilul de intervievare se reduce la o conversație gen "cafenea literară" (bineînțeles că acest gen se aplică numai personajelor aparținând ramurilor culturale). Nu îmi doresc realizarea unor "produse" de rutină ci a unor produse "altfel". Sper că înțelegi ceea ce urmăresc și chiar să sprijini acest context "altfel". Săptămâna viitoare voi posta un interviu realizat acum două zile cu Horia Roman Patapievici, interviu care este realizat în același format și care conține informații în premieră, în sensul că anumite aspecte și evenimente care aparțin în totalitate celui intervievat, au fost dezvăluite pentru prima dată. Probabil că acest interviu îți va părea identic. Fără să îmi doresc a fi deplasat, cred că realizezi că după 13 ani de presă noțiunea de interviu nu îmi este străină. Aștept și alte sugestii, dacă consideri. Iau în calcul, fără opreliști, intervenția ta.
Mulțumesc.

 =  eu nu pot, dar cineva ar putea trece la recomandate. daca se respecta...
Daniel D Marin
[13.Oct.06 22:20]
dar ce, eu am avut vreo clipa impresia ca am avea de-a face cu un "incepator"?!

este, de fapt, cel mai bun interviu pe care l-am citit in ultimele doua luni. si, mi se pare, cel mai bun (sau unul dintre cele mai bune, in orice caz) de pe Agonia. apreciez initiativa, pentru ca deja intuiesc despre ce este vorba.

felul in care va alegeti interlocutorii, de asemenea, ma incanta. totusi publicarea intr-un cotidian o gasesc nu tocmai realista.

PS: drepturile contractuale nu va permit publicarea si intr-o revista nationala?

 =  acum ....
florin otrocol
[13.Oct.06 23:00]
Daniel,
cotidianul unde eu lucrez are și pagină de cultură. Atunci când se realizează astfel de interviuri ele sunt pe prima pagină (vorbesc de cotidianul unde dau cu "subsemnatul"). Asta este mai puțin important. Important este că astfel de oameni acceptă dialogul. Ca să putem dialoga mai simplu despre acest subiect, îți recomand cu căldură să mă apelezi pe ID-ul de mess. Acolo ne putem conversa pe orice subiect îți alegi, asta bineînțeles dacă eu voi corespunde espectațiilor tale.
Cât despre faptul că acest interviu ar trebui recomandat, este o opțiune personală de a ta. Și decizia acesta aparține celor care se recomandă ca iubitori ai "scrisului", ei înșiși. Acest interviu va fi găsit și fără să fie pe prima pagină sau recomandat.
Mulțumesc!
P.S.: Îți stau la dispoziție cu orice informație sau orice inițiativă de dialog.

 =  erată
florin otrocol
[14.Oct.06 00:46]
espectațiile = expectațiile
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !