Comentariile membrilor:

 =  Cumparaturi ciudate
luana zosmer
[30.Nov.06 18:21]
:))))))))))))))))) Cred ca tre sa caut un psihiatru:(((((( mie-mi place sa cumpar aparatura medicala,carti de specialitate,pietre si lampi colorate.Tre sa fac ceva-n directia asta.Asa-i? E de-a dreptul jalnic dar am dulapurile pline de pantofi, sertarele pline de lenjerie intima si de haine noi, unele cu etichetele pe ele.Din alte depresii.Adica alte genuri de depresie vreau sa zic.In ultima vreme n-am placere mai mare decit sa cumpar ceva cu multe butoane care se da drept superaparatul de scazut aia sau urcat ailalata, sa astept sa mi-l aduca acasa si sa-l incerc pe un barbat:)))))))) In faza primara tipii accepta orice tortura:))))))Si stii care-i treaba, dupa incercare constat:nu-i bun de nimica" cu voce tare, normal ca e vorba de aparat:)))))))))))))))

 =  bj
Oana Rovența-Micu
[30.Nov.06 18:25]
textul acesta mi-aduce aminte de bridget jones....sau, mai nou, de fata din cartea ''ma dau in vant dua cumparaturi''. asta da punct sensibil, inclusiv al meu.

 =  ??????????
luana zosmer
[30.Nov.06 19:29]
ce fel de cumparaturi?:)))))))

 =  we're all going to hell in a shopping cart:)
Hanna Segal
[30.Nov.06 19:36]
mi-a placut.

asta da voodoo cu capetele inoportune. propun pentru atentionare un blazon cu inscriptia PMS24/7

felicitari si pentru spriritul de sustinere al terapiei. nu indaraptati, orice zice nemernicul consort.

Photobucket - Video and Image Hosting

PS. finalul e optimist. daca cumparai magazinul era chiar apoteotic:)

Photobucket - Video and Image Hosting

 =  :)
Elena Marcu
[30.Nov.06 20:32]
Luana, ăsta e clar next level! De comă... Felicitări, felicitări!:)) E supertare și supersadic, dar merită luat modelul! Eu spuneam doar de shopping, nu și de utilitatea, de altfel uneori îndoielnică, a cumpărăturilor, vorba ta, câte nu zac cu etichete prin sertare.

Oana, cine zice de puncte sensibile? Shoppingul e punctul meu forte.:)

Hanna, mă, voi ce faceți? Luana experimentează aparate care scad și urcă pe tipi în fază primară, cum zice ea, și tu îi faci să dispară în aia ultimă.:)) Sunt bestiale fotografiile! Și mă crezi că mi-aș fi dorit să scriu de fapt textul ăsta ca pe unul în care aș avea un magazin în care vând orice cumpără femeile? Dar n-a fost să fie, am preferat să mă duc la cumpărături.

Vă mulțumesc.

 =  faire des achats
felix nicolau
[30.Nov.06 22:46]
dupa cum stii, asta e un subiect la mare moda. eu zic ca tu ai scris un eseu terapeutic. vad ca , in ultimul timp al textelor esti centrata pe terapii de tot felul. ceva se intampla...
in randul 2,banca de la geam, "boala seroasa". sa fie ceva aluzie aici?

 =  Aucune allusion
Elena Marcu
[01.Dec.06 01:19]
... dar în cazul shoppingului, nu doar că a devenit sport național pentru tot românul în ultima vreme, ci și terapie generală, așaaa... dincolo de terapiile mele personale de prin pagina personală. Sigur, ar trebui să pun ghilimele sau să spun therapie feinte în cazul de față.:) Domnule, shoppingul ăsta, cum e el la modă, odată te lovește cu revelația clarificării de sine în culorile penetrante ale vreunui zorzon, dacă haina nu-l face pe om, sigur îți oferă strategia autoschimbării și pentru că te face și conștient de propriile disponibilități, zău de nu mă bate gândul să zic că e de-a dreptul terapie experiențială.:) Merge? Nu, știu, dar merita să încerc.

 =  elena marcu
Ramona Ungureanu
[01.Dec.06 02:00]
fuji repede sa nu ti ia cineva `nainte. am auzit ca-i bun pt depresie ceaiul da sunatoare si tei. iese mai ieftin cu ele prietena ta.
eu nu-mi permit in cazul acesta sa fiu depresiva.

 =  Daca vrei sa ai gagica trebe sa stii cum...
luana zosmer
[01.Dec.06 09:50]
Bey, scrisesem o frumusete de comentariu si mi l-a sters vaca asta! Pentru depresie e bun ceaiul de maselarita, face omul indiferent si rece.Ultima achizitie erotica la mine a fost un set de ventuze:)))))) astea-s bune la toate, impreuna c-un set de ace de acupunctura poti ramine vaduva si singura mostenitoare intr-un timp foarte scurt.Nu prin deces, prin abandon.Al meu vazind ventuzele si-a amintit brusc ca i-a murit o verisoara-n germania:)

 =  deh
Elena Marcu
[01.Dec.06 11:05]
Ramona Ungureanu... îhî. Eu am auzit că și busuiocul e bun de ceai pentru depresie, iar dacă îți și rămâne, umpli casa cu el de deochi.

Luana, bine că nu ai adus lipitori. Dar unde, Doamne iartă-mă, se temea evadatul că o să i le pui, mă?:)) Dacă mă gândesc bine, lumea e mare și verișoare mor peste tot, întrebarea e: s-a mai întors?:) Poate faci un text detaliat să luminezi problema.

 =  Busuioc in coltzu...gurii
luana zosmer
[01.Dec.06 13:59]
N-am bagat de seama sa se fi intors azi ca am fost tot timpu-n cabinet:) cine stie,poate sta intr-un dulap , stie c-acolo n-ajung sa curat:) Text, chhh, as face da n-am timp de caciulite si restu de podoabe si iar imi refuza careva cap'd'opera de ma iau nabadaile,ori nabadai nu-i voie ca am cumparat niste ace de-alea de se incalzesc si se baga-n om, daca-l gresesc pe careva:))))))))) Busuiocu-i bun de adormit plozii(ala inchis la culoare) si ala verde-i bun de albit petele de dupa nastere, cloasma adica:) Retete am eu...

 =  Subscriu
Maria Gold
[01.Dec.06 15:49]
Subscriu și eu Elena la terapia cu lenjerie intimă, cu pantofi cu toc dar și la ce se poate face cu acestea două împreună.

 =  Terapie
luana zosmer
[01.Dec.06 21:59]
deci esti pentru terapia prin intepare, folosesti numa alte aparate, am inteles:))))) in vreme ce tocurile-s bune pentru drenaj limfatic pe pulpe virfurile-s bune...mde, devine perversa treaba:)))))))

 =  :)
Elena Marcu
[03.Dec.06 01:37]
Adicătelea eu semnalez problemele grave și profunde ale spiritului feminin, tratate la fel de profund și grav, prezentate de subsemnata la fel de profund și grav, și uite la ce se duc cu gândul doamnele acestea.:)) Eeee... păi atunci... țineți-o tot așa!:)

 =  despre codul de bare, cu dragoste si abjectie
noemi kronstadt
[04.Dec.06 19:00]
eu detest sa fac cumparaturi...numai ideea bantuitului pe tocuri, baleierea innebunita a rafturilor, etajerelor, umeraselor , inchiderea cvasiclaustrofobica intr-o cabinuta cat batista, numai cursul intensiv de formare a vanzatoarelor sastisite in tehnica alegerii nuantelor potrivite de violet si argintiu si inca ma lesina de dinainte de a ma urni din scaunul domestic,
ce ma deprima si mai mult este ca trebuie sa port ce cumpar, ca si cum cazna n-ar fi fost, deja, indeajuns de istovitoare
asa ca am inventat sistemul bifarii cu markerul rosu in paginile cataloagelor...deschid, strig endorfinele sa dea navala, marchez, numar, socotesc, inchid, oftez, cumpar, sunt femeie, bingo

dar o campanie de cumparaturi cu scriitura ta este un eveniment pentru care m-as urni pana si in babilonul acela infernal care este bucuresti mall:)
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !