Comentariile membrilor:

 =  Ce inseamna sa fii autor de text?
Pandele Maricica
[29.Nov.06 17:15]
Ma intreb ce inseamna sa fii autor de text?
Nimic mai mult decat sa iei pixul sau sa folosesti tastatura si sa scrii. Daca la asta te pricepi, foarte bine! Nu inseamna ca esti mai presus decat ceilalti, ca esti diferit de ei. Sa nu uitam ca, asa cum ati spus, nu ni se iarta orice. Iar un scriitor bun cred ca ar trebui s-o stie.
Oricum, inainte de toate, e important sa fii OM. Am observat ca atunci chiar devii mai creativ, pentru ca a da dovada de omenie e destul de greu si trebuie sa inveti sa te descurci altfel decat in sabloanele societatii noastre.

 =  a fi sau a nu fi OM
Andrei Badea
[01.Dec.06 11:38]
Cornel,
in primul rand ma bucur sa te citesc.
Ca de obicei dai teme grele, intrebari deschise a caror raspunsuri, ascunse in fiecare din noi, trebuiesc cumpanite oarecum in sihastrie.

 =  ***
Corneliu Traian Atanasiu
[01.Dec.06 12:52]

Sigur, e un apel la a înțelege că veleitățile literare nu te absolvă de responsabilități mai modeste, dar mai nobile. Creatorul trebuie să fie conștient că lipsa lui de omenie va fi mereu taxată ca atare, că nu i se acordă dispense doar pentru că e un geniu (credința sa) needucat. Mulțumesc Maricica. Andrei, ești o surpriză plăcută după atît amar de vreme.

Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !