Comentariile membrilor:

+ altceva
emilian valeriu pal
[19.Dec.06 08:15]
Da, din punctul meu de vedere nu este o cronica. E poveste.
Dincolo de importanta evenimentului, un ton cald si plin de simtire. Poetica, sau morala, dupa cum am remarcat in text aprecierea bobadilica. Un text care se citeste cu sufletul despre o intilnire-dincolo de latura oficiala-de suflet. Si pozele sustin bine textul, ca de n-ar fi fost nu ai fi povestit.

PS. M-ai facut sa-mi para rau ca nu am fost si eu, desi pina la Iasi aveam doar vreo 60 de kilometri.

 =  emilian,
Florina Daniela Bordieanu
[19.Dec.06 08:21]
ai fost asteptat la Iasi.
sincer.
cel putin de mine, de bobadilul.
si sigur au mai fost si altii care au intrebat de tine

si da, nu este o cronica, pentru ca eu nu stiu si nu vreau a scrie cronici.
multumesc pentru semnul tau.
mi-a facut dimineata mai putin gri.

 =  Ehhhh...
Silvia Van
[19.Dec.06 09:03]
Data viitoare voi fi si eu acolo, promit! Multumesc, Maria, multumesc, Florina!

 =  Florina Daniela,
Dana Banu
[19.Dec.06 09:06]
în primul rând vreau să îți spun că nu recunosc nimic, nu eu apar în poza aceea compromițătoare cu 2 sticle de vin pe masă, dovadă ochiul cel roșu, al meu este, crede-mă pe cuvânt, maro-cafea, noroc că m-ai surprins cu paharul de apă în mână...ups, m-am dat de gol, noroc că sunt "fată cuminte și liniștită", sincer aș fi preferat să scrii că am recitat o poezie de Adrian Munteanu decât să cad de pe scaun în dimineața asta dând ochii cu mine în fotografia de aici:)

și acum serios vorbind, felicitări pentru însemnare, este una scrisă echilibrat, are șarm și ton blând-moldovenesc

salut, =  Si inca...
Silvia Van
[19.Dec.06 09:10]
Multumesc Alinei pentru tot. Si tuturor celorlalti, cunoscuti sau nu, care au facut posibila existenta Virtualiei!

+ iasi 2006
Dana Stefan
[19.Dec.06 09:26]
"Sunt Poeți pe care i-am cunoscut mai întâi virtual, aici, pe agonia, prezentați acolo, la Iași, real. I-am simțit mai aproape. Vii. Vorbeau cărțile lor. Vorbeau în mâinile noastre, ale celor ce-am fost oaspeți în Casa Pogor."
sunt oameni sensibili care simt nevoia sa daruiasca celor cu care leaga, sunt oameni creativi care dau valoare cuvantului pentru ca sunt oameni de cuvant, sunt oameni care pretuiesc pe cei ce daruiesc la randul lor, sunt oameni care se imprietenesc usor dar cu luare-aminte, sunt oameni ospitalieri apoi sunt oameni care se astern la drum lung ca sa se delecteze pentru o seara cu poezie, sunt prieteni de suflet care simt nevoia sa se reintalneasca.
florina, in pagina ta stam toti astazi, pana si cei care au putut fi din pacate cu voi, doar cu sufletul.
tuturor iesenilor un gand drag si pretuire, tuturor agonistilor urarea mea cu sanatate si bucurii in noul an!
florina, multumesc pentru povestea atat de simplu de frumoasa, de iarna 2006.

Linea


 =  Dana Banu
Florina Daniela Bordieanu
[19.Dec.06 09:29]
Danuta, sper ca s-a vazut zambetul din spatele comentariului meu, de asemenea sper ca s-a vazut si finalul referitor la "absenta" Silisteanului.
Asta pe de o parte. Pe de alta, poti crede ca toata povestea asta am scris-o asta noapte, ca am terminat-o la ora 4,30-5 dimineata si ca e departe de a avea pretentia unei cronici fidele. E doar amprenta de poveste, flash-uri imprimate pe memorie, inca amestecate pentru ca n-a trecut destul timp sa se sedimenteze.
Cand am recitit, dupa postare, am realizat ca mai sunt destule "lipsuri". E greu pentru un singur om sa scrie despre peste 50 de invitati, despre cinci ore de cenaclu si cele care au urmat.
As vrea sa-ti mai spun ca, ajutand pe Alina, fiind implicata in organizare si urmarind ca mersul cenaclului sa nu aibe piedici, am pierdut si momente la care as fi vrut sa pot fi in sala, spectator.

Tocmai de aceea, vin acum cu rugamintea, daca nu-i cu suparare si face placere, evident, ca sa fie lasat pe site jurnalul sau parerea sau povestea sau semnul fiecaruia.
Pentru ca imaginea sa devina rotunda, nu unilaterala.

Si stii de ce imi mai doresc acest lucru? Pentru ca nu ar fi existat acest cenaclu daca n-ati fi fost voi, toti, acolo.
Meritul Alinei este indiscutabil. Ca ne-a adunat. Ca a reusit sa ne mobilizeze.
Dar fara voi, oaspetii Casei Pogor, n-ar fi existat zambetul.

Inca o data, imi cer scuze daca am facut vreo gafa sau am omis ceva. A fost fara de voie.
Povestea mea a fost scrisa cu teama ca nu voi reusi sa descriu tot. Iata ca mi s-a intamplat.
Asta sunt: un om oarecare, cu limitele lui.

Multumesc pentru semnul tau.

 =  ...
Narcisa Turony
[19.Dec.06 09:37]
fain, Florina. încă un cititor pe care l-a bucurat povestea ta. și care îți mulțumește pentru ea.

 =  Silvia, Linea, Narcisa
Florina Daniela Bordieanu
[19.Dec.06 09:52]
Silvia,
mie, una, mi-ar face placere sa cunosc autorul volumului de poezie "Obsesia iubirii". Adica pe tine:)
Daca da Domnul si-om fi sanatosi, sigur vor mai fi ocazii de felul acesta, pentru ca oamenii au nevoie de hrana si pentru suflet.

Linea, semnul tau are in el albastrul elegantei tale.
Multumesc pentru comentariu si apreciere.

Narcisa, eu sunt cea care iti multumeste, sa stii.
Ce-am fi fara cititori?

 =  ...
silvia caloianu
[19.Dec.06 10:56]
sincer ma bucur pentru voi si rau imi pare ca nu am avut cum sa fiu acolo. mi-ar fi placut sa stau si eu undeva intr-un colt sa va privesc sa va ascult dupa care sa ma plimb pe strazile orasului. doamne atat de dor mi-a fost de Iasi! insa asa a vrut cineva acolo sus de tot. chiar daca e in preajma creaciunului sau poate ca tocmai de aceea cine mai stie ce si cum ce planuri o fi avand cu mine oare? :D
... dar stiu ca sunt oameni cu mult mai tristi decat mine am vazut si din textul acesta al tau Florina pentru care multumesc l-am asteptat. sunteti frumosi. de Alma cu cosite nu mai zic nimic credeam ca nu ma mai desprind mai cu seama de pozele cu ea :D

+ poeting-povesting, Florina
Daniel Bratu
[19.Dec.06 10:59]
o cronica-poveste insirata in margaritare de ganduri, luminata de flash-uri si poezia eleganta a exprimarii, a depasirii granitelor spre suflete cat pentru unul singur, imens, cumulard,
printre-randuri cu nostalgii si inteligenta, modestie si har, zambet superb si cald, fara ace sau umbre,
text sclipitor-luminos,
luminandu-mi pe astazi de ieri catre maine si-apoi

+ no, amu, se întâmplă-n decembre
Ela Victoria Luca
[19.Dec.06 11:08]
Frumos povestit-a Florina, așa cu luare de inimă în inimă, cu grija să nu desprindă nimic, nici o literă, de la locul său, să dea fiecărui om după întâmplarea lui de a fi Prezent. Faină dimineață mi-ai dăruit, Florina. Și, parafrazând, aș fi dat un doctorat pentru o întâlnire, dar așa cum bine ai rostit mai sus, grație Alinei, am fost cu voi acolo, în alb de spirit. De aceea se deschidea mereu fereastra spre vest și adia a parfum de magnolie.

Felicitări Almei și organizatorilor, așa cum au știut să dăruiască seri ieșene și poezie, așa să le fie dăruită și lor frumusețea, în timpurile prielnice.

Felicitări celor ce au lansat volumele în preajma Crăciunului, la Iași.

Și m-aș fi tare bucurat să îl ascult pe Șerban haiducind cu viață și pe Camelia și Daniel recitând!

Apreciez întreaga "povestire", imaginile sunt în derularea lor firească, dar am o maaaare nedumerire: Florina Daniela Bordeianu nu apare în nicio fotografie? Povestașule, te rog, fă o minune și lasă-i și ei loc aici, în fotografii, printre cei aleși de dumneata. :)

Ela

 =  p.s.
Ela Victoria Luca
[19.Dec.06 11:32]
cărticica lui Florin Caragiu o fost prezentată? Că parcă o fost pe-acolo. :)

 =  virtualia 16 dec 2006
Paul Gorban
[19.Dec.06 11:33]
o poveste scrisa formidabil, o poveste dimtita de doua ori, odata chiar la eveniment, a doua oara aici. a fost o seara superba, muzica si pozie buna... oameni cu inima deschisa si prietenosi... pacat ca adurat doar o zi si nu trei, asa ca in povesti... poate in lat an vom completa povestea... volumul e formidabil... poeme si poeme...

cu prietenie Paul Gorban

+ În decembrie se întâmplă minuni- una e cea de aici!
Maria Prochipiuc
[19.Dec.06 11:54]
Poeveste cu zâmbet național aș spune eu, fiindcă nu numai acei moldoveni au râs sau numai au zâmbit, ci în acestă poveste s-a adunat o țară-ntreagă. Srierea are o frumusețe aproape individuală, e greu să-i definești abilitățile exprimării. Am avut impresia că stau în fața sobei și ascult o poveste care se derulează frumos, în fața ochilor imagine după imagine. Dar impresionat a fost faptul, că m-am văzut trecător prin acestă poveste. Cursivitatea discursului și frumusețea limbajului colorat pe alocuri cu imagini, dă scrierii trimiteri spre o cronică modernă. O cronică scrisă în stilul Florinei, inconfundabil. Dacă aș lua puțin din emoțiile Florinei, așa cum spune ea că a fost emoționată, să par și eu la fel de emoționată m-ar fi dus undeva pe la demisolul clădirii. Mereu îmi impun să scap de emoții să fiu eu, dar mereu vocea își face de cap, o ia înaintea mea, mâiniile ce țineau Obsesia Iubirii, tremurau parcă erau cuprinse de fiorul… Sper din tot sufletul să nu fi supărat pe nimeni, nici măcar pe Moș Crăciun, fiindcă ultima dată când m-am cântărit am constatat că am luat 3 kg :) Peste toate, mulțumesc și eu tuturor celor ce ați venit la Iași, dar și celor din Iași pentru frumusețea momentului, pentru faptul că am reușit să ne mai cunoaștem cu cei care nu au fost până acum la Iași…și mai ales poeziei care ne-a adunat sub acoperișul ei și ne face pe toți frumoși..

 =  Silvia, Daniel, Ela si Paul
Florina Daniela Bordieanu
[19.Dec.06 11:55]
Silvia, te-am asteptat pana-n ultima clipita:)
Si-as fi impartit si camera cu tine, om bun. Si-as fi impartit si zambetul si vorba.
Insa, asa o fost sa fie, poate data viitoare.


Daniel, gestul tau are blandetea si nobletea unui poet iesean veritabil. Cuvintele vin sa mangaie si sa zambeasca, desi Podul Pogor s-a inchis deja de cateva zile pentru poezisti.
Multumesc pentru apreciere.

Ela, dupa cum i-am raspuns si Danei inainte, aici e doar o poveste, nu o cronica. Astept ca cea care a organizat cenaclul, in speta pe Alina, sa vina cu detalii complete si bine puse la punct legate de toate aspectele. A fost multa lume, s-a vorbit interesant si de catre Marius Chelaru de la Convorbiri Literare, a fost si prezentarea lui Florin Caragiu si a domnului profesor Mustata. Despre Ioana Barac iarasi am vorbit foarte putin, desi nu-i uit imbratisarea spontana. Despre Florin as fi putut vorbi dincolo de prezentarea de carte, pentru ca are omul asta un bun simt extraordinar, i se citeste in ochi.
Mai este si Mircea, copilul meu filozof, care intotdeauna a dat o mana de ajutor, pe tacute si aproape pe nevazute.
Mai sunt, desigur, multe de spus. Multe, crede-ma.
Si unele rele, poate, inevitabile. Pe acestea prefer sa le uit, insa.
Imi fac inca o data mea culpa. Si rog sa mi se accepte limitele de povestitor nu de cronicar:).
Multumesc pentru apreciere si zambet.
M-as fi bucurat sa te revad, stii asta. Alina a vorbit foarte frumos despre cartea ta si, ca o cireasa de pe tort, ne-a dat si vestea cea buna.
Felicitari, Ela.

Paul, stiu ca noi doi n-am prea vorbit, desi fii sigur ca te-am observat ca fiind acolo. Chiar daca par curajoasa, nu sunt, uneori timiditatea sau teama ma impiedica sa dau buzna:).

Tuturor as vrea sa le spun ca ma bucur mult pentru ecou, stiti?

 =  varianta ardelenască și competările unei economiste :)
Laura Irina
[19.Dec.06 12:04]
Florina,

mi-e ciuidă că sunt la un club de net și aș fi vrut să atașez pe această pagină niște poze pe care le-am făcut. În primul rând cea în care mi-ai arătat ce frumos știi zâmbi și cât de copil ești...

Apoi, am poze în care pe genunchii Moșului s-au perindat Claudiu, Liviu (!!!) și Maria.

Ar fi fost frumos să fi filmat câteva secvențe memorabile: puterile magicianului Nanu în acțiuine, mașina lui Florin Silișteanu, rămasă fără șofer și care înainta spre disperarea noastră și indiferența posesorului în intersecție, la vale, și nu în ultimul rând imaginea Lorenei cu 20 de țigări între degete(nu spun mai multe, pentru că...)

Dar cea mai frumoasă amintire rămâne rătăcirea (la propriu) pe străzile Iașului, Florin șofer, Ioana copilot, Dana și Ramy spectatoare, iar eu, cea care o ținea într-una cu "trebuie să ajungem la Iulius Mall" și " să întrebăm un taximetrist". A fost pentru mine o revelație a spiritului de poet.

Știi ce aș reporoșa, Florina, relatării tale? Ai folosit prea des cuvântul serios (și iar râd). Iar comesenilor mei că au spus prea multe bancuri cu ardeleni, dar mă documentez până la anul ca să le dau replica.

Pe scurt, a fost frumos și mai ales ați fost și sunteți frumoși.

Le mulțumesc în final lui Vladimir și Alinei, știu ei de ce.

Semnat (de data asta)
Laura Cozma


 =  Marie, nu pot uita ca am ras cu lacrimi cand ai recitat Mosului
Florina Daniela Bordieanu
[19.Dec.06 12:02]
Marie, "stiam" ca vei veni aici, pe pagina mea, cu zambet.
Si-ti multumesc.
Chiar daca vremea trece, nu stiu cum ai facut, dar mi-ai parut intinerita. O fi fost emotia de vina? Nu stiu.
Stiu doar atat: ca am ras cu lacrimi in momentul in care i-ai recitat mosului Bobadil poezia.
Cu lacrimi am ras:)
Multumesc inca o data pentru semnul tau.

 =  varianta ardelenască și competările unei economiste :)
Laura Irina
[19.Dec.06 12:04]
Florina,

mi-e ciuidă că sunt la un club de net și aș fi vrut să atașez pe această pagină niște poze pe care le-am făcut. În primul rând cea în care mi-ai arătat ce frumos știi zâmbi și cât de copil ești...

Apoi, am poze în care pe genunchii Moșului s-au perindat Claudiu, Liviu (!!!) și Maria.

Ar fi fost frumos să fi filmat câteva secvențe memorabile: puterile magicianului Nanu în acțiuine, mașina lui Florin Silișteanu, rămasă fără șofer și care înainta spre disperarea noastră și indiferența posesorului în intersecție, la vale, și nu în ultimul rând imaginea Lorenei cu 20 de țigări între degete(nu spun mai multe, pentru că...)

Dar cea mai frumoasă amintire rămâne rătăcirea (la propriu) pe străzile Iașului, Florin șofer, Ioana copilot, Dana și Ramy spectatoare, iar eu, cea care o ținea într-una cu "trebuie să ajungem la Iulius Mall" și " să întrebăm un taximetrist". A fost pentru mine o revelație a spiritului de poet.

Știi ce aș reporoșa, Florina, relatării tale? Ai folosit prea des cuvântul serios (și iar râd). Iar comesenilor mei că au spus prea multe bancuri cu ardeleni, dar mă documentez până la anul ca să le dau replica.

Pe scurt, a fost frumos și mai ales ați fost și sunteți frumoși.

Le mulțumesc în final lui Vladimir și Alinei, știu ei de ce.

Semnat (de data asta)
Laura Cozma


 =  Iar eu...
Alin Pavel
[19.Dec.06 12:52]
...mor de ciudă.
Bravo!

 =  Laurei -o completare, si Alinului, o posibila invitatie pe viitor
Florina Daniela Bordieanu
[19.Dec.06 13:18]
Laura, ma bucur ca ti-a placut si, dupa felul in care ne-ai starnit cu povestea plimbarii prin iasi cu masina Silisteanului, eu spun c-ar trebui sa pui manuța si sa o scrii pe site, pe larg, sa stim si noi de ce+am asteptat jumatate de ora in parcarea de la mall:)
Cat despre poze, cu mine nu prea am si, chiar daca as fi avut, cum sa le pun aici?
povestitorul trebuie sa vorbeasca despre ceilalti nu despre el insusi:)

am uitat sa spun ceva important: doua din pozele de aici apartin Magului, el are si altele, mult mai reusite decat ale mele.

Asa ca, Laura, multam de semn si de zambet. Ma bucura mult sa stiu c-ai plecat la Oradea cu o amintire frumoasa despre Virtualia.

Aline, de ce sa mori? Mai bine vino data viitoare! Oricum, sa-ti fie de invatatura de minte pentru altadata, cand va mai fi o ocazie de acest fel:)
Multumesc pentru "bravo"

 =  au, inima mea !...
Adriana Marilena Simionescu
[19.Dec.06 13:38]
Mă bucur pentru voi și-mi pare rău pentru mine că anul ăsta n-am putut să ajung dar alături vă stau în gând și simțire. Sărbători de lumină, respect, admirație și iubire pentru tot ceea ce se întâmplă datorită vouă, oameni de suflet ce-mi sunteți, creatori de frumos și armonie rotunjind prin fapte și vorbe un univers ades colțuros.

Ama

+ O poveste numai buna de ascultat
Andu Moldovean
[19.Dec.06 13:42]
Marturisesc, pana acum n-am stiut ca Florina are asa un dar de povestitoare. Cu atat mai mult cu cat e tare greu sa povestesti ce a fost la Iasi sambata, 16 decembrie (cu prelungirea de rigoare la orele mici ale diminetii zilei de duminica :-). Florina insa a facut fata cu brio acestei provocari. Iar relatarea ei este (cum altfel decat) incompleta, deoarece, asa cum stie oricine, un om nu poate fi in mai multe locuri deodata in acelasi timp... iar acolo se petreceau lucruri in paralel, credeti-ma!
As vrea sa admir reusita celor care s-au ocupat cu organizarea acestui eveniment: Alma, Maria, Vladi, Dedalul, Magul, Serban... nu e lucru usor sa aduci laolalta atata lume poezeasca tocmai la Iasi si sa reusesti ce au reusit ei sa faca.
Eu? Cat m-au tinut puterile sa fac, am facut (si nu ma refer la genunchiul meu rezistent :-) Dar le-am spus oamenilor prezenti acolo ca ii asteptam si pe la Deko, cand si cum or putea sa ajunga. Desigur, Deko este un eveniment ritmic, saptamanal, de aceea nu putem pune un semn de echivalenta intre cele doua... dar totusi am semnalat aceasta "schisma" care s-a produs intre Bucuresti si tara (Iasi, Timisoara, Chisinau) din motive destul de obscure mie. Cred ca (mai ales in contextul aceste UE teribile care ne paste de la 1 ianuarie) daca vom dori sa ne pastram vreo identitate, aceasta nu poate fi decat culturala, asa cum e ea, cu bubele si negii sai... iar pentru asta trebuie sa fim impreuna, sa traim impreuna limba română.
Felicitari Florina pentru relatare si raman in asteptarea unui articol de prima pagina pe agonia referitor la acest eveniment. Ar fi o mare ciudatenie pe de o parte sa nu se intample asa ceva, credeti-ma boieri Dumneavoastră Radule, Paul, Marius si Felix!
Andu.

 =  Frumos
Negru Vladimir
[19.Dec.06 14:27]
Cineva imi spunea la una dintre editiile Virtualiei ca Iasul este cel care ofera genul acesta de atmosfera care te imbie sa iti iesi din piele si sa lasi la o parte inhibitiile... fara a nega afirmatia de referinta eu completez prin aceea ca Virtualia este, dincolo de un simplu loc, o comunitate de poeti care stiu a trai viata, un pretext pentru ca oamenii sa isi impartaseasca unul altuia ganduri si trairi, sa se priveasca in ochi.
Le multumesc celor care au raspuns chemarii noastre si au venit la Iasi tocmai de foarte departe... un cuvant de pretuire pentru Alma, varianta cu doua codite - sufletul cenaclului :)

 =  Negrule ciresule
Andu Moldovean
[19.Dec.06 16:02]
Pai da, Alma in varianta cu doua coditze a fost sufletul cenaclului, dar si tu in varianta tuns nr.1 ai fost motorul aceluiasi cenaclu... ce sa-i faci prietene, asta e! Parul e par iar naravul, narav :-)
Andu.

 =  Andului si lui Vladimir
Florina Daniela Bordieanu
[19.Dec.06 16:14]
va multumesc pentru cuvintele lasate aici.

S-auzim numai de bine.

 =  Multumesc si ma opresc aici.
Florina Daniela Bordieanu
[19.Dec.06 16:59]
Pentru ca deja s-au ridicat prea multe osanale pe-aici, pentru ca si sase stele reprezinta mult prea mult pentru o simpla poveste, pentru ca s-a deturnat oarecum sensul a ceea ce-am vrut sa relatez, pentru ca nu mi-a placut niciodata oportunismul si oportunistii, m-am decis sa inchid lista comentariilor.
Textul va putea fi citit in continuare de oricine e curios sa afle felul in care Florina a vazut intr-o seara de decembrie cenaclul Virtualia.
Si atat.
Multumesc inca o data tuturor pentru cuvintele frumoase adresate POEZIEI.

Sarbatori fericite, agonia!
din toata inima, va ureaza

 =  un gand de Craciun pentru Andrei, baiatul cu pietrele
Florina Daniela Bordieanu
[22.Dec.06 08:14]
macar atat.
un gand de Sarbatori pentru Andrei

http://www.jurnalul.ro/articol_68872/

+ ar fi trebuit
Rodica Vasilescu
[09.Oct.12 17:25]
sa fie infinit mai multa lume decat a fost. pentru ca eu zic asa, pana si unui om care nu i-ar fi placut poezia, sau cantecul, pana si genul asta de om ar fi fost cuprins de atmosfera cenaclului, de vocea lui dan, de emotiile pe care pana si alma le avea desi nu era prima oara cand organiza cenaclul, si de emotiile si nerabdarea celorlalti. m-am simtit foarte bine si mi-a parut rau ca m-am intors acasa, mi-ar fi placut sa mai existe si un second day cu vizite in diverse locuri, cu fel si fel de activitati. poate la anul o sa fie asa sau cine stie. oricum as putea baga mana-n foc ca nicaieri n-a fost ca la virtualia.

 =  abia acum am gasit povestea aceasta!
Maria Gold
[30.Dec.06 00:13]
Iaca vin și eu acum după nu știu cîtă vreme ( ca să nu dezmint stilul ardelenesc după cum tu spui, Florina) să mă bucur alături de voi prin fotografiile acestea așezate frumos peste poveste. Mulțumesc și abia aștept să vă cunosc la următorul eveniment! =  Maria
Florina Daniela Bordieanu
[30.Dec.06 00:21]
eu ma bucur ca te-am cunoscut, Maria, prin cartea ta si prin gestul tau generos.
(paranteza: am o vecina care nu e membru agonia.ro, dar citeste mai tot ce se posteaza pe aici. stii ce mi-a spus inainte de cenaclu? "toate ca toate, dar sa nu-mi vii fara cartea Mariei"
concluzia e fireasca: vecina mi-e draga, deci doua din cartile tale au ajuns la Bacau
inchid paranteza pe-un zambet)

 =  Florina!
Maria Gold
[30.Dec.06 00:35]
Asta suna prea frumos urechilor mele!Multumesc!

 =  re: Maria
Florina Daniela Bordieanu
[30.Dec.06 00:41]
eu nu mint:)
asa sa stii
de mult prea multe ori tac
dar daca o spun, atunci asa e adevarul meu
cartea ta e acolo unde am spus ca e
vecina mea e foarte reala
locuieste la etajul doi si are doi copii
m-a ajutat de multe ori si nu e om cu pretentii
macar atat am putut si eu sa fac pentru placerea lecturii
pentru placerea de a fi cititor
sa i te-aduc in casa

la multi ani, om frumos!
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !