Comentariile membrilor:

 =  atac la muza
George Pașa
[27.Jan.07 12:17]
cu tot respectul pe care-l port autorului, nu pot sa nu spun ca textul acesta pare a fi un atac la muza, iar aceasta se poate razbuna. admir satira si sarcasmul, dar cred ca trebuiau alease alte procedee de negare si / sau persiflare a unor tendinte creatoare.

 =  re: George Pasa
cornel stefan ghica
[27.Jan.07 12:38]
nu ma gandeam (chiar) sa atac muza. ca orice om-pacat mi-am permis sa ma adaptez realitatilor (uneori si nu suficient de adanc).
din pacate (sau din fericire spun altii) fenomenul fast-poesis ne (re)creaza intr-o forma artificiala, (ne-naturala), grabita sa ajunga "mai multa" si "mai consumata la minut".
singura chestie (buna sau nebuna) la aceasta fast-poesis e ca poti s-o scrii oriunde, oricand si oricum...se vor gasi (intotdeauna) consumatori pe masura.

multam de trecere si de citire, prietene

cu stima, blueboy

 =  Hamhamburger - un joc asemeni celui din „plai cu boi”
Constantin Codreanu
[27.Jan.07 14:35]
Blueboy, e un fast-poesis care se pretează unei lecturi la fel de fast. Înscrie-mă în lista „consumatorilor pe măsură”:).
Apreciez acel ham-ham burger (cu iz de got dog, deisgur:)), un joc asemeni celui din „plai cu boi”, foarte inspirat. Acum să nu îmi zici că e doat un typo acolo că te omor:)!

Cu drag,
Constantin

 =  fast_comment
Uln Aron Alex
[27.Jan.07 16:09]
nu mai am timp sa ma citesc nici pe mine... dar un
"Fast - Poesis" antrenat...cu puternic accent tineresc... iata ca nu poate a fi ocolit...

"uite așa
mai schimbă și el papilele
cu cei din jur
întrebându-i de nume
de mame
de sfinți
mai servește un menu complet
de hamhamburger"

fain! ulnul


 =  Sprijin proiectul, chiar și financiar.
silviu viorel păcală
[27.Jan.07 16:29]
Am putea gândi mai mult oferta de servicii, chiar și la domiciliu. Ceva reduceri pentru elevi și studenți, gratuități pentru poete tinere, delicate, friguroase și fugite de acasă. Produsul îl putem recicla, reambala și presta în alte cafenele mai cu ștaif. Cu entuziasm, sud-vest.

 =  re: Constantin Codreanu
cornel stefan ghica
[28.Jan.07 00:19]
n-ai decat sa (nu) ma (mai) omori caci n-a fost un typo. chiar ma bucura faptul ca ai gustat (si inteles) acest "ham ham" specific. poezeaua asta incearca sa fie o proiectie la minut. e un joc pe care nu te poti baza...e un fast-poesis scris intre doua realiatati masurandu-te.

multam de trecere si de citire, prietene

cu stima, blueboy

 =  re; Uln Aron Alex
cornel stefan ghica
[28.Jan.07 00:23]
domnule uln,

onorat de prezenta dumneavoastra in fast-poesis-ul meu. din pacate mai mult de hamhamburgeri si versuri codcodacite la microunde nu prea am ce sa va ofer.
in schimb va pot garanta admiratia mea...care ramane mai presus de orice.

va multumesc pentru trecere si pentru citire

cu stima, blueboy

 =  re: Silviu Viorel Pacala
cornel stefan ghica
[28.Jan.07 00:29]
nu stiu daca am putea gandi reduceri pentru (deja prea) redusii elevi si studenti. e cam mult s-apoi nu vreau sa fac munca degeaba, sa impart pizza metaforica prin caminele colcaind de poezie nespalata.
cat despre tinerele fugite de acasa am alta solutie: un big mac cu mult vers alb la galeata. poate asa prind gustul mai (pe) inteles...decat sa-l deduca.

multam de trecere si de citire, prietene

cu stima, blueboy




Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !