Comentariile membrilor:

 =  o recenzie reusita
Fluerașu Petre
[25.Mar.07 23:24]
Felix, am citit cu mare atentie aceasta recenzie... Este dupa parerea mea foarte bine realizata, scoate in evidenta punctele forte ale cartii... Chiar m-ai facut curios... :)

petre

 =  pe mine
Heghedus Camelia
[27.Mar.07 09:18]
la fel. o recomandare inspre lectura demna de luat in seama, cum de altfel sunt toate recomandarile lui felix.

 =  eu afirm că e ... și că
paul blaj
[29.Mar.07 16:37]
...finuț micterismul, mi-a placut. de la "elucubrația livrescă" până la capat.

 =  Maestru...
Stefan Lucian Muresanu
[01.Apr.07 23:03]
Recenziile lui Felix Nicolau au întotdeauna grandoare, libertate de exprimare, grad de intelectualitate ce urcă sigur spre desăvârșire. Chiar diftongul numelui său "-au" de la Nicolau ne dă siguranța acestei afirmații. El nu lecturează scrierile autorilor care îi cad în mână numai de dragul de a lectura, o disecă, își vâră adânc mâinile în pântecele pe care urmează să le opereze și...de fiecare dată pune bisturiul pe "i". Acest "i" venind de la intelectual, iubire irezistibilă față de meseria lui de critic litera și nu numai.
Observațiile sale sunt ale unui maestru.
Succes, 31.03.2007

 =  -au-au
felix nicolau
[02.Apr.07 11:22]
miersi, miersi!
acuma cont tinand ca sunt platit in parale interbelice, greu mi-ar fi sa zic despre ce fac eu ca e meserie. mai degraba manie. davai ceas!

 =  cesereanu, r.
Adina Ungur
[06.Apr.07 02:58]
Oniric, arhetipuri, mitologie, cult și livresc, într-un cuvânt, Ruxandra Cesereanu. Bună prezentare, Felix, scrisă cu acuratețe, mă bucur că ai adus aici o referință la această scriitoare din Cluj. Fiindcă ea, chiar merită lectura, ca întotdeauna. Și de asta vine în completare și mă convinge însăși prezentarea. Bun!

+ și
Adina Ungur
[06.Apr.07 02:59]
*

 =  adina ungur
felix nicolau
[06.Oct.07 12:16]
da, adina, ruxandra cesereanu e un om fermecator, care merita cunoscut indeaproape, unde mai pui ca e o scriitore de la care sunt multe de invatat
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !