Comentariile membrilor:

 =  betco
Iacob Anghelovici
[02.May.07 00:13]
"melancolicul tort de ciocolată"
De ce e melancolic? Pentru ca se termina atat de repede?
Isi presimte sfarsitul?

"smochinele de smirna"
Mi se pare cam fortata alaturarea.
SMÍRNÃ s.f. Rășină extrasă din scoarța unui arbore exotic (Styrax benzoin), care arde răspândind un miros caracteristic și care se folosește în medicină, în parfumerie, la ceremoniile religioase și la îmbălsămare,
benzoe, (înv.) miră. (~ servește ca esență în parfumerie,
granat, spilcuță, tămâie.
De ce ar mirosi smochinele a benzoe?

"îndrăgostită/ de iubire"
E o tautologie care nu spune nimic d.p.d.v. poetic.

"cu un cap invizibil purtând cercei
din obsidian [...]
și tu ai putea să provoci vise"
Partea asta mi s-a parut incitanta, capul acela pictural, plutitor, ghicit, cu cercei misteriosi, si setea de control refulata in provocarea viselor.
Eu zic ca ai putea marsa pe asta. Restul mi se pare copilaresc, dar prea putin conturat pentru a oferi un tablou credibil.
Te mai citesc, cover-girl!

 =  Smirna profana
diana sima
[02.May.07 00:25]
Stimate Domn Anghelovici (sau Cozan, pentru ca ati reusit sa-mi induceti o stare de confuzie a interlocutorului)
nu cred ca era cazul sa faceti acest gest de a exprima prin cuvinte din dictionar ce este aceea "smirna". Dvs. stiti ce a fost insula Ada-Kaleh? Dvs. sunteti oare un spirit rece ca o pitica alba si considerati ca totul, dar nu asa, ci absolut totul pe lumea aceasta se reduce la o tautologie? Va rog totusi un singur lucru si anume sa nu-mi mai spuneti "cover-girl", Dvs. nu aveti in pagina de autor o poza reala si actuala deci as putea sa va consider nedemn de asemenea afirmatii, totusi nu fac acest lucru dar sper ca Dvs. veti corecta aceasta atitudine de macho man camacho din proprie initiativa.
Lara

 =  Diana
Iacob Anghelovici
[02.May.07 00:46]
Diana, am sa incerc sa nu mai fiu ironic cu tine, pentru ca vad ca te superi (desi mi-e greu, caci asta mi-e stilul).
Am pomenit de "cover-girl" pentru ca tu ai adus vorba de asta vorbindu-mi despre Betca, si mi-a placut expresia.
Nici vorba de machism!
:)
Te rog sa mai ierti daca te-am suparat, si iti promit ca de acum voi folosi cu matale un ton mai serios.
Iti doresc inspiratie!
P.S. Eu nu sunt Cozan.
:)

 =  diana, sunt sigur ca
dorin cozan
[02.May.07 00:46]
dl anghelovici nu a insinuat nimic si nu a facut decat sa schiteze cateva nedumeriri. ma alatur si eu, la fel de recurent, acestui nou-prieten virtual (ps: mi e dor sa stau lipit de bancheta trenului) si imi permit, iară, inca o interventie.
deci,
inteleg ca veronika e o vrajitoare care pif-paf o face la bibilica (asta imi aminteste de colega de site superbuna) pe betka care e silita saraka sa si puna ppapilele gustative pe niste produse din care musca cu placere. vad cum se misca cerceii.
dar as indrazni sa l iau putin de urechea interna pe prietenul meu nou si sa i reanamnez ca indragostirea de iubire, departe de a fi o tautologie wittgensteiniana nu e decat hipercunoscuta-valabila iubire a iubirii.
as indrazni chiar sa afirm ca noaptea, intunericul permite ac iubire intre femei ( sa ne amitim aici si de unamuno, nu?) cel putin la fel de legitima ca aceea dintre confrati.

 =  erata
dorin cozan
[02.May.07 00:48]
va rog sa ma iertati ptr typos uri

 =  Dialoguri
diana sima
[02.May.07 01:03]
Stimate Domn Anghelovici,
Va rog sa-mi iertati nepriceperea in ale artei conversatiei, dar nu am deprins (inca) anumite lucruri de aici, de pe acest site. Insa va rog sa nu va reprimati nici ironia si nici alte "sageti" spirituale, doar v-am rugat sa nu-mi mai spuneti "cover-girl" pentru ca... stiti Dvs. de ce, asa-i?
D-le Cozan, in fine am inteles ca Domniile Voastre sunteti doi, ma iertati dar deocamdata nu va inteleg dizertatia dar daca veti considera oportun poate imi veti oferi prilejul candva sa o fac, iar greselile de tastare nu se vor lua in considerare.
Lara
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !