Comentariile membrilor:

 =  fara paranteza
Cheevas
[11.Mar.03 12:22]
Vad ca in ultimul timp parantezele au devenit un fel de obsesie pentru tine. Ce-ar fi daca doar ai deschide-o si sa nu o mai inchizi?
Ecoul vocii, aici de fata numit cor, puncteaza foarte bine momentele cheie. inedita forma si realizarea poeziei, dar era de asteptat. Ultimele trei versuri din penultima strofa m-au eliberat intr-un fel de tensiunea pe care ai creat-o. Nu stiu daca a fost bine sau nu insa per total ma bucur ca ai mai asteptat cateva zile cu inspiratia.
O happy day!
(corul
o happy day!


Nu-i mai bine fara paranteza?.:))

 =  gâdi~ludi-k (de la kilogram)
Oglinda
[11.Mar.03 12:39]
citesc degeaba si ha~ha-lesc
o doza letala de morcovi

(corul:
e de bine (?)
e de bine (!)
e de mine (?!)

închid paranteza principala

 =  paranteze
degeaba
[11.Mar.03 12:42]
acum trec printr-o perioada parantetica, impinsa la extrem in cazul de fata. va trece si ea, cand voi gasi o modalitate similara de a deschide textul, de a-l face tridimensional, n-dimensional. as vrea sa fac textul circular. titlul sa vina la finalul textului, ca o conncluzie. vreo sugestie formala pentru ?

 =  Degeaba!!!
Veverita
[11.Mar.03 12:44]
Degeba, este aici, pe poezie.ro, o expresie la moda: “m–ai lasat muta”!:)Eu o sa zic fara grai. Sa fie mai frumos!.(Ori astepta, te rog, acusica… sa caut in DEX un cuvant pentru cei de Nivelul tau:)
Sa stii ca m–am delectat citind poezia asta!. Nu–ti fac aici analize literare. O las pe seama criticilor si a celor inaripati cu pene, da ce mi–a mai plaaaacut! Super, Degeaba, super!!! “Impotenta disimulata a aparentelor”,”doza letala de morcovi”, “ticul nervos facut cadou”, etc, etc.,etc. Vreau si eu sa pot scrie asaaaaaa..((Corul:
Sa scriu ca degeaba...
Sa scriu ca degeaba...

 =  alex
Cheevas
[11.Mar.03 12:55]
Cred ca daca vrei sa creezi o circularitate a textului trebuie sa o faci doar prin cuvinte. Nu cred ca printr-un artificiu de genul parantezelor o sa reusesti. Eu sunt foarte curios daca gasesti asa ceva si pentru ca mi-ai dat o idee o sa incerc sa realizez si eu ceva circular.

Ca o sugestie, ca sa zic asa, incearca sa creezi un cadru initial, preponderent pasiv, apoi vii cu ceva tare, in forta si revii la cadrul de la inceput prin acea concluzie denumita generic "titlu". Eu zic ca e o idee buna, insa asta ramane la latitudinea ta.

+ cu degetele-n ochi
amaradaminda
[11.Mar.03 15:53]
eh asta e, am si eu o feblete pentru paranteze.

+ beep - beep
Mat
[11.Mar.03 16:28]
deschid paranteza. ( sa iti spun ca spatiul american iti prieste. sa o inchid ? acum ? nuuu...ca mai am niste lucruri de spus. ai trecut dincolo de linia in care te cautai.acum esti tu in diverse forme. kerouac si ginsberg. america impartita intre ecouri si intersectii, intre taxiuri galbene si canale de televiziune. ma gandeam ca, la o adica am putea mixa desenele animate...de pilda bugs bunny ar putea face duo cu zaiet si l-ar putea spanzura pe lup. no, pagadi! :)) unde o fi paranteza aia ? aaa... da! (paranteza) . ce ne ramane dincolo de linia somnului ?
mat

 =  steaua de la zerocinci
Alma
[11.Mar.03 18:16]
Nu stiu ce a fost ieri, lunea in repetitii, citesc la Radu, repetitii de suflet, citesc la tine, repetitii de zerocinci una la sa uit cadou...ii scriam cuiva de departe, ma surprindeam repetand involuntar cuvinte, randuri.

Nu mai deschid nici o paranteza, iti spun clar, e super
super
super. Ma repet.
Si ce?

 =  cheevas)(mat
degeaba
[11.Mar.03 22:45]
raspund lui cheevas si lui mat, fiindca eu au avut intrebari de pus. multumesc celorlalti pentru chiuituri si litanii.

mda, cheevas, astept manifestarea literara a alternativei tale circulare.

mat, habar nu am ce ma pandeste dincolo de linia somnului fiindca nu am reusit niciodata sa-mi inving timiditatea si sa bat la usa. oricum am observam ca usa era din melasa si degetele mele se afundau in pantecele voluptoase ale aparentului fara a scoate nici un cioc-cioc.

 =  fantezii
kordon_don
[12.Mar.03 00:03]
(
mi s-au rupt minele de 05 si-am coborat sapte scari din sapte universuri sa-mi caut altele.
ghinion. am gasit doar de 07 si sub inaripata clipa de a fi nenascut le-am pilit si le-am transformat aprioric dupa propria mea vointa.
intr-un alt periplu am facut un cadou:
niste beuri de umbre cu care desenam la cursurile de arte plastice din alta viata
acum am regasit corul ce ma incuraja din ultimul meu respiro
da-i-l
da-i-l
da-i-l

)

impropriu spus: touche

+ Prolapsul prelapsului
Nexus
[12.Mar.03 00:25]
Ti-a iesit !

Si ai bagat si cuvintul magic.

Am si eu una in gusa dar nu s-a fiert destul.Poate am sa ii dau drumul in curind.
Si zi si mie cum se va chema volumul,gasire unui titlu mi se pare mai dificila ca orice poezie...

Sau deja l-ai botezat "Utopii prelapsariene ?"

 =  prozaice himere
degeaba
[12.Mar.03 06:34]
nexus,
titlul volumului este "prozaice himere" si se va intrupa in celuloza pe undeva pe la mijlocul lui mai. este impartit in trei sectiuni din care una este intitulata "amintiri prelapsariene".

cat despre gusa ta, vezi sa nu dai in capuse, ca atunci e nasol.
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !