Comentariile membrilor:

 =  ca de la carcotash la carcotash :)
Paiu Constantin
[15.Sep.03 20:37]
lol, cea mai tare poanta e aia cu sufletul :D
oare unde este localizat sufletul femeii de "tresalta"? nu de alta, dar din text trag concluzia ca in alexandru popp, barbat fiind, nu prea tresaltai.

ok, uite un sfat: exista tot prin zona verde o tipa care te-ar putea incanta, ca-i bine de tot si ai avea in ce sa "tresalti". m-am gandit tocmai la ea deoarece o cheama tot popp, iar prenumele bate cam prin aceeasi "zona crepusculara", ca tot cu a incepe. ce zici, vorbesti cu ea?

 =  Doamne, sa-l lasi pe Omer/ Singur cuc intr-un ungher!
dumitru cioaca-genuneanu
[15.Sep.03 21:46]
fetelor, hai, nu fiti rele
luati-l cu voi la fantana
c-adapat o sa prospere
insasi poezia romana

 =  Va pup. Pa.
Alexandru Popp
[19.Sep.03 02:15]
Avand in vedere ca damele din Romania nu sunt deloc misericordioase, adica dame bune, ma vad nevoit sa parasesc pentru totdeauna aceasta tara. Sau pur si simplu au fiecarea schizonofria ei de care nu vrea sa se desparta. Cine stie.
Multumesc inca o data stimatului Alexandru Popp pentru gazduire.
Va pup. Pa.

 =  lui omer.(nu sunt nici demoazea, nici dulce nici parfumata.sunt dana, deci inafa
Dana Stefan
[02.Oct.05 19:06]


uite..
daca locuiesti intr-un mar, ai parte de miezuri, ai samburi asezati in cuiburi in forma de stea..tu esti inzestrat ca ti se cuvina sa locuiesti intr-un mar, ai sensibilitatea pentru a-l dori si ai libertatea sa te cuibaresti om-spirit in pulpa fructului..
eu nu pot insa decat sa-ti daruiesc o imagine cu un mar, dar sunt convinsa ca tu stii sa faci apoi in asa fel, incat sa nu lasi sa se risipeasca aromele lui..

 =  Lineei, cu sarutari de maini
Kiss Antal
[01.Oct.04 17:57]
Dana, iti multumesc, esti cea mai mizericordioasa dintre toate demoazele de pe lumea asta. Sper sa mananci tu marul in care voi intra eu. O meriti din plin.
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !