Comentariile membrilor:

 =  "Spalarea cu pietre"
GheorgheAurelPacurar
[17.Oct.03 21:09]
La inceput veni inalta, lunga si cu parul curgand in mierea apusului si-mi strecura mainile pe coapsele ei - ea poarta intotdeauna buzunarele taiate - si-mi spuse : Uite nisipul asta! Spala-te cu el! Si eu, incepusem vartos a ma spala pe tot sufletul, pana cand in luciri de promise linisti, incepusem sa nu mai am piele de imbracat...Hai iubitule! imi spuse! uite un pumn de pietre. Hai! Spala-te ca te iubesc. Si incepusem a ma spala pana cand carnea mea incepuse a se presara in mirari si strigate ascutite in noptile prea scurte, mereu prea scurte...Hai! Hai ca te iubesc! Uite un pumn de stele! Spala-ti ochii cu ele...Incepusem a ma spala de oasele mele albe si insangerate pana cand ingerul meu, planagand, adunca fasii de orizonturi sa-mi dea si mie umbra pamantului...Nu te mai iubesc! Asa! Oricum nu mai aveam ce spala...ma dusesem cu totul la scurgerea secundelor...numai in urma adastate si inghesuite cuvintele mele sprijineau in graba scurgerea aceea de la canalul vietii...numai...

Ingeri pentru poezie, doi.

 =  îngerului GAP
Monica Mihaela Pop
[20.Oct.03 11:51]
Ca întotdeauna, trecerea ta pe aici îmi lasă un parfum suav, de îngeri, plutind pe deasupra cuvintelor și atingându-le ușor.

Îți mulțumesc GAP, înger cu aripi nevăzute!

 =  multumesc, trandafiras!
Florina - Daniela Bordieanu
[20.Oct.03 13:23]
uite o dimineata cetoasa in care ascult Ray Charles si ma delectez cu versurile tale, trandafiras..
aproape ca am uitat de serviciu!
te sarut pe tampla si multumesc.

dana.

 =  Florina
Monica Mihaela Pop
[20.Oct.03 18:20]
Florina, mie mi se întâmplă asta aproape zilnic, ascultând Louis Armstrong și Ronan Keating. Deci nu ești singura și nici singură! :)
Mulțumesc pentru cuvintele tale!
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !