Comentariile membrilor:

 =  o doagă lipsă
Stii, tatăl tău avea dreptate. Îti lipseste o doagă. Dar e exact doaga aia care-ar trebui să ne lipsească la toti ca
s-avem umor. Merci pentru portia de râs! Loredana

 =  Salutari!
Madalina Maroga
[27.Jan.04 19:25]
:) salutari lui Nae, Bostan si Gogoasa.
Abia astept sa aflu ce ati mai facut...

Madim

 =  mai, sache, mai! :)
Ena Bodor
[27.Jan.04 19:39]
Ha!ha!ha! Esti teribil! Iata nu mai inteleg de ce ai fi vrut sa citesti ceva vesel de la mine. :) Sunt cumva momente in care Nae, Bostan si Gogoasa te neglijeaza? Ei, as! Nu s-ar zice...

 =  :))
dana stanescu
[27.Jan.04 22:38]
've been here... Excelent :)) Ma alatur si eu corului care transmite salutari celor 4

 =  În legătura cu anunțul din ziar...
Maria Prochipiuc
[28.Jan.04 11:36]
,,TIP DISTRAT BANTUIT DE FANTOME ISI CAUTA PERECHE’’

E ca un fel de joc scrierea ta , dintre toți prietenii tăi cel mai mult îmi place de Gogoașa fiindca e un ,, tip sobru, dar care se imbraca ciudat. Pantaloni roz, camasa rosie si sacou mustar. E sobru, e blond si are dintii grebla’’. În legătură cu însurătoarea, cred că cel mai bine ar fi fost să apelezi la prietenii tăi. Din spusele tale totuși ,,prietenii tăi’’ ți-au fost de ajutor în legătură cu Stejara, altfel cum ai fi putut s-o vezi îmbrăcată în halatul tău și cum ai fi putut tu să-i rupi ciorapii si …? Și uite așa ,, De atunci nu am mai incercat cu nimeni. Pana azi, cand am dat articolul in ziar. Acum stau la masa, impreuna cu cele trei fantome si pandim telefonul. Asteptam si speram.’’
Te-am citit cu zâmbetul pe buze tot timpul.
Vezi , parcă se aude telefonul...!

 =  Mi-a plăcut mult
Cosmin Soameș
[28.Jan.04 13:06]
Mi-a plăcut mult. Amuzantă, bine scrisă, scurtă, nițeluș erotică, într-un cuvânt: excelentă. Bravos!

 =  Fantome cu bucluc
Adela Popovici
[28.Jan.04 15:55]
Cred ca iti trebuie mult curaj sa faci publice, asa, la ziar, fantomele tale personale :)Inclusiv buclucurile in care te-au aruncat, miselele!
Bravo! Textul acesta m-a tinut tot timpul cu zambetul latit pe toata fata! Foarte fericita alegerea formei de prezentare a ideii tale, impachetata cu maiestrie intr-un anunt de ziar...Mai sa pici in capcana, nu alta :)))

 =  musafir
sorin teodoriu
[30.Jan.04 10:41]
Multumesc tuturor pentru vizita,
O sa le spun celor trei ca au primit invitatii sa treaca si pe la voi - asa, in calitate de musafir. Eu cand eram mic si eram intrebat ce vreau sa ma fac cand o sa cresc, ziceam, musafir.
He He He, Adela, ai grija, mai. Daca totusi pici in capcana, suna-ma la articolul din ziar :)
Numai bine tuturor,
Sorin

 =  succes
Budur Iulia
[04.Feb.04 16:09]
ar fi interesant sa dezvolti toata aceasta poveste, si daca ai putea revela la sfarsit ca cele trei fantome sunt de fapt fatete ale personalitatii tale... in rest ai mult talent in a portretiza o categorie majoritara feminina, ilara prin insasi forma ei de-a fi.

 =  intrebare stupida
Flaviu Rizeanu
[21.Feb.04 19:15]
Sache! :)))) inca citesc!!

si acum serios: toti suntem bantuiti... tu ai fantome simpatice... npoi avem demoni... hmmm... si ingeri... "executori" si "judecatoare"... care isi ridica vocile si se cearta care mai de care sa ne ofere ajutorul...

sa traim in prezent...sa fim constienti de noi insine si sa ne acceptam "fantomele"... sa nu dorim.. sa nu ne atasam.. si sa nu asteptam nimic de la nimeni.sa invatam sa fim fericiti cu noi insine si cu ceea ce daruim :)

intrebare stupida: cat la suta este adevarat in prozele tale si cat este "rotunjire" literara? sincer..baza este reala? daca nu ... chiar esti genial... daca da, esti oricum un car de talent.

sa nu-mi spui ca Gogoasa iti dicteaza ce sa scrii :P :))))))
sa fi fericit!
Flaviu

 =  in vizita
dana popa
[08.May.04 00:19]
Textul asta l-am citit de ceva timp, dar acum abia am apucat sa spun ceva.
Sorin, in halul asta ai ajuns incat sa dai anunt in ziar pentru a-ti gasi perechea? :) Acum, facand abstractie de contextul amuzant, altenativa asta mi se pare mult prea planificata, fara pic de farmec, de mister.

Am citit si eu "Adam si Eva", e una din cartile mele preferate. De fapt, citind-o, am fost surprinsa de doua aspecte. In primul rand ca stilul lui Rebreanu e cu totul diferit aici decat in "Ion", "Rascoala" si ce-a mai scris el si in al doilea rand, m-am bucurat sa constat ca subiectul nu este despre Adam si Eva din perspectiva biblica, ba chiar dimpotriva, pentru ca promoveaza reincarnarea. Si oricum eu sunt de parere ca varianta cum ca ei ar fi primii oameni e doar un mit..n-are nici o logica.
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !