Comentariile membrilor:

 =  alo!
Paul Bogdan
[05.Feb.04 12:21]
Alo, ia puțintel pământ sub picioare!... păi se poate?!

 =  nimic nou
Nimic nou sub soare. Nu esti nici primul si nici ultimul. O vizită la psiholog te-ar ajuta. N-o lua ca pe o ironie, ci ca pe un sfat amical. Cât despre aspectul literar,....mă rog, nu prea-mi vine să mă pronunt, mai bine-i las pe altii cu mai multă experientă.

 =  Tu
nichita victoria
[02.Oct.05 19:05]
si'a asternut aici ce'a simtit. nu cred ca s'a gandit la aspectul literar.
si nu, nu are nevoie de psiholog. sigur, nu.
e dureros ce simte baiatul asta.

 =  Non literatura mea
Cristina Bunu (Abigail)
[05.Feb.04 18:30]
Eu sunt tulburata caci am citit un text care mi se potriveste atat de bine azi. Am trait clipe identice cu cele in care el a scris asta, am simtit la fel. Despre modul in care e scris ii dau nichitei dreptate caci stiu cum e sa fii criticat din punct de vedere literar - capitoalele din viitoarea mea carte mustesc a non literatura. Nu caut sa scriu literatura cand postez la "Jurnal", "Ganduri", "Personal" caci acolo e loc doar de sentimente.
Lasati psihologii; e aberant. E de ajuns persoana lui, e de ajuns un prieten. Astept texte noi.

 =  Ce-aveti cu psihologii?
Faceti confuzii regretabile, doamnelor sau domnisoarelor. Am spus psiholog, nu psihiatru. Ati avut vreodată curiozitatea să consultati dictionarul la cuvântul “psihologie“, sau să vă interesati de provenienta cuvântului? Ati fi aflat atunci că psihologul nu face altceva decât să vindece rănile sufletului. Dar o face cu stiintă. Căci, altfel, amândouă sunteti de acord că autorul suferă foarte tare. Sau poate nici nu-i pasă si n-a vrut decât să scrie un text. Cristina, îti atrag atentia că textul nu e trecut pe personale, ci pe proză si, în acest caz, nu-mi vorbi doar de sentimente. La proză avem si alte pretentii.

 =  Ma bucur ca nu ma critica toti
Iliescu Alexandru
[12.Feb.04 08:58]
Poate ar trebui sa-mi cer iertare.Cand am intrat prima oara pe acest site,nu am vazut cu ochii mintii decat poezie si proza.Va rog sa ma scuzati ca am afisat aceste randuri la categoria proza.Data viitoare o sa incerc sa le trimit la "ganduri" sau "personal".

 =  Pentru Florentina-Loredana
Iliescu Alexandru
[12.Feb.04 09:07]
Cand am scris acest text eram foarte "bine" dispus.Imi cer scuze fata de toti cei de pe acest site.Eu nu incerc sa fac literatura,doar incerc sa-mi descarc sufletul.Iti multumesc ca ai tras un semnal de alarma in creierasul meu violet. Poate ar fi mai bine sa nu mai scriu nimic aici, ci doar acasa pentru mine. Daca ai incerca sa citesti tot ce am scris eu pe site ,in ordinea aparitiei ai vedea starile prin care am trecut.Nu am nevoie de ajutor,imi revin singur.
Continua sa scrii,pentru ca ce scrii tu , e cu adevarat sublim;eu?...nu am stofa de scriitor.
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !