Comentariile membrilor:

+ "Se deschide o ușă / Și intră celălalt"
Silvia CALOIANU
[13.Feb.04 19:29]
"- Sunt eu? / Se deschide o ușă / Și intră celălalt". Ce bine zis! Chiar crezi ca tu "coordonezi" "viata cuvintelor"? Oare nu ele iti coordoneaza viata? In strofa a doua te-am vazut atat de clar! :) Eh! Dar...m-am vazut si pe mine si cred ca si altii s-au vazut: sunt sigura! Poemul acesta al tau e unul ce merita, incontestabil, mai multa atentie: ti-a reusit sa "creionezi", impresionant, un "eu" care nu e doar al tau!
P.S. Daca, eventual, mori de dorul nostru :), de marti nu ne mai gasesti la sediul pe care il stii...dar tot pe aproape!

 =  clona moldovenească
Virgil Titarenco
[13.Feb.04 19:39]
Mai, Iulian acesta e clona ta Silvie... parcă am înțeles că n-ai voie cu două conturi...:))))
p.s. just a joke

 =  Virgil, posibil! :)
Silvia CALOIANU
[13.Feb.04 20:04]
Eeeeeeee...un Iulian-Iulian in carne si oase , poet din tata in fiu, nu asa pur si simplu! Il vedeti cand veniti la Chisinau! Desi uneori pare sa fie o clona a mea: cand porneste undeva si ajunge in alta parte :) sau cand ajunge undeva si nu stie: e bine sau nu ca a ajuns! :)
Iulian, sper sa nu te superi! Tu doar ai atatea "usi", prin care intri si iesi din tine insuti: despre asta spui si in poezia ta, nu? :)

 =  Cine stie - poate celalat a baut, voi ce credeti?
Iulian Proca
[16.Feb.04 16:30]
Nu acuma serios - ma faceti sa cred ca am baut cand l-am vazut pe celalalt, desi nu consum alcool. Si din cate stiu eu clonarea e interzisa deocamdata in lume - de aia a murit oita Dolly ca era in ilegalitate.
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !