Comentariile membrilor:

 =  o zi fără amînare
Gabriela Petrache
[20.Feb.04 17:14]
Îmi place, îmi place, parcă mi-ai trece pe dinaintea ochilor saptămîna, paradoxal, zilele lucrătoare pline de zîmbete, șugubețe chiar – "învârteai pământul pe degete
ciupeai de fund zilele de Vineri"

În timp ce înspre weekend , finalul se lăsa așa, amar-ironic cu "chifteluțe stâlcite în farfuria karmei dintr-un meniu de lume nebună nebună... " Sarea pe umeri îmi amintește de melcii pe care îi chinuiam în copilărie, "omorîndu-i" și apoi "înviindu-i" cu sare și puțină apă. =  odata..
dana popa
[21.Feb.04 12:01]
"lume nebuna nebuna"..oare unde am mai auzit?
Am trait si eu in amintirea lui "odata", care din pacate nu face decat sa puna in evidenta lipsurile ori ramasitele de acum..

Nu am ce sa reprosez poeziei. Poate doar elementul "feminina" care apare de doua ori si la o distanta relativ mica, ceea ce poate stirbi dein cursivitate. Dar nici nu pot sa spun ca deranjeaza..

Am retinut: "cativa fulgi de neprihanire";
"te iveai dintr-un loc anume
cu pantofi albi și mănuși albe";
"dragonii cădeau serviți convențional" ( oare cum vine asta? :) )

Pe viitor: inspiratie!
peta.

 =  câțiva fulgi de neprihănire
Carmen V
[21.Feb.04 15:24]
O saptamana care-mi place. Cu zambete de la vesel la amar, cu odata si astazi...
"un meniu de lume nebună nebună..."

 =  Gabriela Petrache, Dana Popa, Carmen V...Ș=
Florin Andor
[25.Feb.04 19:13]
...mă bucură faptul că vă place viața, cu sare pe umeri, ușor ironică până la esențe genunchiul luminii crescând ... mulțumesc de vizite și scuze pentru răspunsuri întârziate ... ne mai citim / vedem :)

+ "în farfuria karmei"...
Silvia CALOIANU
[25.Feb.04 20:23]
Ca sa vezi pana unde ajunge receptivitatea mea! M-ai umplut de o incomensurabila nostalgie: m-am vazut cu marea pe umeri - povara ancestrala! -,"chifteluta stalcita" "in farfuria karmei"...
Nu-mi place ca ai folosit expresia "ciupeai de fund", deoarece zici "cu o intuiție feminină", chiar daca te adesezi "eului" tau.
De fapt, m-am cam pierdut eu printre personajele tale, dedublate, ca sa ajung la concluzia ca esti tu in toate...Sa am dreptate? :) Tu, acel care "stergi praful" "cu o viata de lux", acel care oscilezi intre "barbatul ideal" (a se citi: sot) si acel care...stie ca nimeni altul sa "asculte" "bărbatul până la un arbore"...
Hai ca recunosc, pana la urma! M-a impresionat forta metaforica, declansatoare de senzatii emotive! Voi fi fiind si subiectiva, sunt, de fapt, in mod sigur, dar...consider totusi: e un poem care merita o mai mare atentie a cititorilor!

 =  ascultare
Motoc Lavinia
[25.Feb.04 20:35]
" ascultai barbatul pana la un arbore" mi-a dat de gandit cel mai mult. Si ma gandesc...

 =  Silvia Caloianu, Motoc Lavinia...:)
Florin Andor
[10.Dec.18 14:27]
Silvia,

...ai văzut bine marea pe umeri, în ce privește AUSCULTAȚIA bărbatului până la un arbore(că de asta era vorba acolo) am vrut a sugera o ascultare tactilă(în genul celei făcute cu stetoscopul) până la toate viețile lui ... mulțumesc pentru vizită ... la bună vedere :)

Lavinia,

... asemenea mulțumesc de vizită ... iar mai apoi să ne auscultăm până la suflet cu tot dragul :)

+ o stea, companie pentru chifteluțe
Monica Mihaela Pop
[27.Feb.04 12:25]
Eu ce să mai spun?
Versurile care mi-au plăcut mai mult sunt:
"odată erai feminină
odată eram ideal de bărbat
odată te doream mă doreai"
dar asta nu înseamnă că nu mi-a plăcut și restul. Ba dimpotrivă! Și nu mi-e deloc greu să adaug o stea în farfuria Karmei, să le țină de urât chifteluțelor :)

 =  Monica Mihaela Pop...:)
Florin Andor
[27.Feb.04 18:44]
... mulțumesc Monica Mihaela pentru prafurile presărate în acea farfurie și vizită... știi tu cum se face o rețetă bună :) ... o să-mi țină de urât pentru una din veșnicii :)
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !