Comentariile membrilor:

 =  la Iasi se cresc talente
Mircea Iosub
[05.Mar.04 15:15]
hehehe , Alina incepe sa pastoreasca talente .

Ce zici Alina , nu-i invitam la noi , ii crestem de mici si-apoi le punem nume de poezie.ro .

 =  Ma bucur ca am dat peste acest articol..
Iulia Acatrinei
[10.Nov.05 19:38]
Cu prilejul zilelor scolii noastre ''Cenaclul de creatie literara Iulia Hasdeu", ce are sedinte saptamanal, a desfasurat in cadrul scolii o intrunire speciala, in prezenta unor invitati marcanti ai culturii iesene: sciitorul Lucian Vasiliu,profesorul universitar Liviu Apetroaei si Alina Manole, absolvent al scolii noastre, medic de profesie, avand ca pasiune poezia. De asemenea au fost prezenti indrumatorii cenaclului, doamnele profesor Bahu Irinel, Durbaca Adina si Morarasu Garofita. Elevii participanti si-au citit creatiile literare intr-o atmosfera "emotonanta, de vis" dupa cum chiar acestia au remarcat. "A fost chiar o sarbatoare a literaturii pentru ca am avut bucuria sa descopar la elevii pe care nu-i cunosteam texte deosebite, iar la elevii pe care ii stiam o mai mare emotie catre textul literar", declara d-na prof. Bahu.
La sfarsitul sedintei am reusit sa-i 'fur' cateva impresii d-nei Alina Manole: "A fost un cenaclu deosebit, ma bucur ca exista in scoala B.P. Hasdeu asemenea manifestari, ma bucura ca prezenta dvs. ca si stil literar este la nivel inalt calitativ, si daca dvs. 25 de oameni prezenti in mod constant la cenaclu veti gasi un reprezentant moral al literaturii care sa mearga mai departe spre poezie, deci macar unul din 25, va fi un castig pentru scoala, pentru poezie si pentru literatura in general. Am remarcat 3 talente din 25: primul este Iulia Acatrinei (7B), al doilea este Alex Chimu (7A), iar al treilea, la recitare de poezie este Mihaela Ciobanu (7C)."
La intrebarea daca un cenaclu literar este o punte de lansare pentru cei talentati am primit un raspuns afirmativ: "Absolut. Intotdeauna a fost si este. Merg pe ideea participarii la cenaclurile reale si la cele virtuale care se vehiculeaza pe Internet pentru ca trebuie sa ne adaptam la conditiile impuse de dezvoltarea tehnicii. Iar in continuare va doresc voua mult succes, multa inspiratie si sa va tineti de cenaclu."
Sfatul nostru, al membrilor cenaclului, este sa va alaturati noua in fiecare vineri la orele 18 si sa accesati site-ul www.poezie.ro daca doriti sa va prezentati creatiile alaturi de alti romani din toata lumea.

Asta scriam eu acum 2 ani si ceva pentru revista scolii!

 =  >> Iulia Acatrinei
Alina Manole
[10.Nov.05 21:36]
Mă bucur să te regăsesc aici. Invitația la Virtualia rămâne valabilă. Te rog lasă-mi un semn la cenaclul_virtualia@yahoo.com.
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !