Comentariile membrilor:

 =  Inlauntrul melcilor
Adrian Munteanu
[14.Apr.04 18:21]
Saritura pe care o imaginezi inca din titlu are gesticulatia articulata ca intr-o desfasurare facuta cu incetinitorul. In aceasta stare au fost posibile adaugiri nuantate de miscari interioare, asemeneaa ecoului dinlauntrul melcilor, ultima si cea mai frumoasa rezolvare poetica.

 =  Adrian Munteanu...:)
Florin Andor
[14.Apr.04 19:09]
... încântat de trecere și iscusința ochilor care știu să coboare serpentine până la mâinile ce pot deveni nemuritoare chiar dacă un corp va fi să moară într-o contemplare ... mulțumesc frumos și la bună citire :)

+ florin
ioan ravel
[14.Apr.04 20:09]
o poezie în care lirismul scrierii, dealtfel obișnuit la tine, se îmbină cu sensuri palpabile, neocultate (ultimele tale poezii nu le-am simțit sau n-am avut dispoziția necesară analizării în profunzime, îmi cer scuze). acea "inocență relativă" mă trimite spre renunțările mai mult sau mai puțin voite și în același timp spre "idiotul" lui dostoievski...
numai bine!

 =  Ioane dragă...:)
Florin Andor
[15.Apr.04 08:42]
... căutăm armonia lucrurilor într-un timp al lor desfășurând de la încheieturile mâinilor firele nevăzute ale vieții și uneori renunțarea e un răgaz adăugat cunoașterii ... mulțumesc de aplecare asupra textului, la bună citire :)

 =  "fără a privi înapoi"
Silvia CALOIANU
[15.Apr.04 09:01]
Sa nu crezi cumva ca nu te citesc si ca nu reflectez asupra celor scrise de tine, pentru ca...sesizez ceva foarte si foarte aparte in meditatiile tale artistice...Poate am sa-ti scriu vreodata despre aceasta, candva, candva, cand voi avea mai mult timp.

 =  Silvia Caloianu...:)
Florin Andor
[15.Apr.04 12:59]
... mulțumesc de trecere cu acel "cândva, cândva" ... când batem în geam câteodată coborâm trepte de suflete, ai grijă să calci ușor :) pentru că săriturile se pierd de cuvinte din cauza pământului :) ... la bună citire :)

 =  parere
Mae Stanescu
[15.Apr.04 16:26]
cumva e "pietre de caldaram smulse vietii"?

iti mai sugeram eu "candva" sa lasi versul lung ?

la recitire, cum spui tu:)

 =  Mae Stanescu...:)
Florin Andor
[15.Apr.04 18:45]
... e așa cum am tastat mai sus Mae ... mulțumesc de trecere ... mi-ai spus dar se pare că metehnele-mi rămân :) ... cu drag același insignifiant :)
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !