Comentariile membrilor:

 =  magie
Elia David
[09.May.04 09:23]
Ochii magicianului cu maini incredibile... Ochii care te mint (atragandu-ti atentia, in timp ce mainile...)sau nu te mint(si magicianul e om), in timp ce mainile te mint(prestidigitatie)sau nu te mint(fiind, totusi, in chip evident,frumoase). Nu mai cred ca stiu ce ai vrut sa zici -de altfel, ma gandesc, poetul nu e decat tot un magician.

 =  magia
Radu Tudor Ciornei
[09.May.04 09:42]
Da, Elia. Magicicianul minte cu degetele. Dar hai sa ne mai gindim un pic. Nu el minte. Ceilalti nu sunt atenti...
magicianul e un om ca oricare altul pina la un punct. Doar ca a invatat sa spuna Voila si sa astepte sa fie privit in ochi

 =  Simplu
Radu Tudor Ciornei
[09.May.04 09:44]
Trebuie doar sa crezi. Atit

 =  Fil frantuzesc
Gabriela Marieta Secu
[09.May.04 09:50]
Simplu, emotionant si interpretabil... La final iti vine sa intrebi: Si? Si n-ai decat sa fabulezi de unul singur in fata unui tablou respirat-inspirat.

 =  nu stiu ce vreau sa zic
Duban Ionut
[09.May.04 15:29]
Priviti-l in oki pe magician si vezi vedea daca minte sau nu. Ochii spun totul, chiar shi ce ascund mainele poate fi vazut. Ne concentram prea mult pt a vedea in ansamblu si uitam de detalii: ochii. nu stiu ce am zis. poate ma luminati voi !!!

 =  Radu :)
Albu Vladimir
[09.May.04 13:38]
Radu :)) pana la urma ai dreptate pentru ca asa se intampla... nu mai stim cat e realitate, ce e aia realitate si mai ales de unde incepe si unde se termina. Poezia ta imi aminteste de un rsi care in fata a mii de spectatori umpluti de revolta a taiat cu sabia un copil... de buna seama ca aparatul de filmat nu a inregistrat nimic.

 =  iluzia simplitatii
Florina - Daniela Bordieanu
[09.May.04 16:13]
priveste-i mainile prin ochi si poate vei intelege magia frumusetii :)...
am rastalmacit un pic versurile tale, Radu, le-am intors pe toate partile, incercand sa le prind trucul :), caci, desi ascund un adevar complicat, sunt jonglate frumos in palmele tale, cu alura lor de simplitate.
iluzie optica, vei spune, desigur :)


 =  a privi în ochi
Mie mi se pare un îndemn pentru noi toti, de a căuta în ochii oamenilor, acolo unde se citeste sufletul. Altfel riscăm să devenim, unii altora, simpli făuritori de iluzii.
Frumos, mi-a mers la suflet.

 =  radu
Eugen Suman
[10.May.04 11:15]
eu m-am impiedicat de timpurile verbelor. citind pana la versul final am avut impresia ca magicianul e decedat. dupa care ni se cere sa-l privim in ochi.

 =  ...
Silvia CALOIANU
[11.May.04 13:20]
Ce spui, Eugen, "impiedicat"? Pai, cum se poate impiedica "in timpuri"...un magician???
Te-ai oprit intr-un punct si...ne vezi nedumeriti, magicianule? Simt ca am atatea de invatat de la tine! As vrea sa reusesc, cel putin, cat de cat...

 =  Ochii magicianului
Tudor Negoescu
[11.May.04 16:08]
Ochii (magicianului)
care nu se văd
se uită...

 =  In sfarsit, o poezie frumoasa...
dumitrascu ileana-carmen
[26.May.04 14:03]
Este simplu, scurt si la obiect. Si ce este mai fascinant este faptul ca cinci randuri scurte pot naste mii de comentarii...
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !