Comentariile membrilor:

 =  imi place fara
Elena Malec
[15.Jun.04 09:08]
ultimul vers.
Fa ceva acolo suspenda momentul, sugereaza-mi, nu-mi spune. Stiu ca e greu sa inchei, dar ai o poezie superba pe care o incarcerezi cu ultimul vers.
Si de ce sa inchei neaparat?!

peruzele (eretice)

 =  Virgil
Elia David
[15.Jun.04 09:20]
Splendid. Mi-a placut foarte mult. Pana la ultimul vers, cum spunea si Elena. Chiar m-a infiorat acest text, participarea ta spirituala deplina. Prefer "omenirea nenascuta inca" in final...
Simt nevoia sa te felicit, desi poate ai scris poezii mult mai bune decat aceasta.

 =  Mulțumesc Elena și Elia
Virgil Titarenco
[15.Jun.04 09:26]
Da, aveți dreptate, că și eu m-am tot învîrtit ca un Boeing 777 și nu mai știam cum ar fi mai bine să aterizez. Dar poate că da. îi tai coada. Mulțumesc Elena. Apreciez că nu mă las să mă chinui pe aici.

Elia, zîmbesc. Tu ai o siceritate debordantă. Uneori mă lasă paf..

 =  Las-o asa !
Andu Moldovean
[24.Jun.04 14:24]
Ba mie-mi place asa cum este! Citesc in poemul tau, Virgil, cuvinte potrivite impreunate intr-o familie. Omenirea nenascuta inca din final mi se pare esentiala pentru ca la inceput a fost cuvantul, pe cand noi nu eram. Singura usoara "nepotrivire" de cuvant este, dupa parerea mea, atributarea nenecesara a valurilor marii cu "verzi". Poate ca eu am inceput sa am simptome de daltonism poetic. Felicitari!
Arcturus.

 =  Dorul de duca
Albu Vladimir
[15.Jun.04 18:27]
Sta in inima barbatului dorul acesta pe care atat de frumos il exprimi tu Virgile... dorul acesta de duca... mirosul adapostului de o noapte, privirea celui care adoarme uitandu-se la stele... daca stau bine sa ma gandesc a fost o greseala ca am devenit agricultori... mare greseala. Aproape ca am uitat cum era atunci cand frangeam sub copitele cailor orizonturi mereu noi... hai ca m-ai intristat.

 =  Andre, Azrail, algele și arienii
Virgil Titarenco
[10.Dec.18 14:27]
Andrei, am tresărit puțin cînd te-am citit. Ai pricepul foarte mult dintr-un anumit strat ideatic. Cred că problema asta cu cromatica mării e destul de discutabilă. Poate ne-o explică Elia sau altcineva de pe la Constanța. Ține și de un anumit grad de salinitate și de o anumită oră a zilei, și de un anumit sezon al înfloririi algelor, și de o anumită stare climaterică.

Azrail, cine știe ce sciți sau cumani ne mai zac prin cromozomi și noi habar nu avem. Lasă, nu te mai întrista că vin alții și ne conving că sîntem arieni făcători de ziduri și Românie mare și că e mai bine să dormi cu nevasta pe vatră.

 =  Spatiu campenesc
andra rotaru
[15.Jun.04 22:31]
Imi face dor de mers la tara, de mirosit iarba si cai....




Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !