Comentariile membrilor:

 =  De vis, indeed
Oriana
[07.Nov.01 16:57]
Am fost in Fagaras in luna august. E ceva magic in acesti munti, mai ales pe creasta, acolo unde norii trec dintr-o prapastie intr-alta, perpendicular pe directia de mers. Intre Sambata Mare si Podragu am avut cel mai frumos traseu montan din cati munti am cutreierat in Romania.
Chiar daca e de un romantism pueril ptr care postmodernistii de pe site te vor critica acerb, de epigonism, incultura sau mai stiu eu ce, poezia aceasta ma uimeste prin dorinta de a dansa cu fiinta iubita (in mijlocul naturii) intr-o armonie simplista fara conotatii erotice, pe scurt o sensibilitate romantica ceea ce nu prea intalnesti la autorii de gen masculin, probabil e un semn de slabiciune, habar n-am. Sau poate ma insel si tu esti femeie, oricum, din cand in cand o lectura ca aceasta are un efect curativ pentru un spirit demoralizat. Am scris si eu pe aceeasi tema, dintr-un punct de vedere diferit, uite poate ti-ar face placere sa citesti:
http://www.poezie.ro/text.htm?m_id=000151&t_id=001127

 =  Oriana
Christ de Fagaras
[09.Nov.01 14:40]
Ma uimesti prin frachetea ta(modul direct)de-a spune lucrurilor pe nume.Postmodernistii m-au atacat ,la una dintre cele mai bune poezioare ale mele(parerea mea)dar parerea lor ma lasa rece.Eu nu citesc versul alb ,asa ca ar fi mai bine sa fiu lasat la randul meu in pace de acesti asa zisi modernisti cu aere de critici literari.Ma lasa rece orice comentariu otravit.
Ma bucur enorm,insa,cand vad ca mai sunt oameni care apreciaza poezia clasica,romantismul si muzicalitatea poeziei(asta este tot farmecul la un vers).
M-tii Fagaras sunt foarte frumosi.
Din pacate nu am venit decat la sfarsitul lui Septembrie in tara.Totusi,o fuga pana la "Sambata" am dat.
Trebuie sa ma repet si sa-ti spun ca sunt un "EL".NU SUNT O 'EA'
Deci:CHRIST de Fagaras .Pa
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !