Comentariile membrilor:

 =  ?
megophiasul
[17.Nov.01 17:22]
metempsihoza nesfarsita?

 =  megophiasului
Oriana
[18.Nov.01 07:03]
Vrei sa-ti explic sensul expresiei sau am facut o eroare semantica? Nu e exclus sa ai dreptate caz in care voi reveni aspra textului. Sincer, nici mie nu-mi prea place asa cum e acum...

 =  Frumos...dureros
Cristian Mateescu
[18.Nov.01 12:05]
Este dureros ce spui....Multumesc...

 = 
Chris
[19.Nov.01 03:49]
Sti ca iti citesc versurile? dar "anomalie vie" cum sunt, nu comentez niciodata din teama fireasca de a nu avea putinta a ma ridica la inaltimea "metempsihozica" a iubirii din poezia adevarata si atunci... nu pot decat sa raman un cititor cuminte, nu? Totusi am sa gresesc de data asta, spunandu-ti ca gasesc in poeziile tale ceva deosebit de frumos, ceva ce ascunzi dupa parerea mea in spatele poeziei, in spatele cuvintelor. Si ma intreb tot novice cum sunt, sa fie asta menirea cuvintelor: sa ascunda, sa incifreze, sa compuna ecuatii sau dimpotriva?

 =  lui Chris
Oriana
[19.Nov.01 05:27]
Stiu ca ma citesti. E important pentru mine sa ma si intelegi.
Nu e nimic ascuns sau cifrat in textul acesta, pur si simplu asa stiu eu sa scriu pe scurt despre ororile lumii ce ma-nconjoara despre ceea ce altii pot scrie atat de elocvent detaliat si plin de caldura sufleteasca in editoriale precum cel al lui Radu Herjeu, Teroristii suntem noi.
Iti recomand sa-l citesti: http://www.poezie.ro/text.htm?t_id=009383&m_id=138
In alta ordine de idei, dupa citirea editorialului mai sus mentionat am hotarat sa dau sansa la desavarsire a metempsihozei iubirii si am scos cuvantul "nesfarsita".

 = 
InfoTech
[20.Nov.01 23:21]
tu esti filozoafa nu alta...

 = 
notquiteso
[21.Nov.01 19:31]
imi place. ca mai toate textele tale, desi nu le-am comentat. cred totusi ca te ascunzi putin cam mult in spatele cuvintelor.
fara suparare...

 =  4 notquiteso
Oriana
[22.Nov.01 02:12]
Multumesc pentru sinceritate. Nu m-am suparat, normal! Mi-au mai spus-o si altii. Nu mai pot sa scriu atat de explicit ca in primele poezii pentru ca m-am schimbat si nu mai pot sa ma intorc la ce-am fost.

 =  super!
Marina
[27.Nov.01 04:40]
o poezie superba pe care parca n-o stiu, un suflet de 24 k infasurat in valul unor ecuatii indecent de singure...
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !