Comentariile membrilor:

 =  LMA
Vlad Catalin
[31.Dec.04 10:38]
Foarte frumos, Bogdane! Tie felicitari si Mariei un la multi ani! din toata inima.
Cu drag,
sorin

 =  !!!
Ina Simona Cirlan
[31.Dec.04 10:56]
Felicitari, Bogdan! O alta fateta minunata a Mariei, prinsa cu agrafa dibace, un alt prilej de a-i ura:
La multi ani!

+ Da, trebuia
Adrian Munteanu
[31.Dec.04 11:41]
Un gest care trebuia făcut, după atâta prietenie și disponibilități de a bucura sufletele și potoli răvășirile.
Felicitări pentru reflexivitatea introspecției, Bogdan.
Cred că ai adus o necesară împăcare și speranță Mariei care poate vedea că străduințe sale sunt răsplătite.

 =  Urare
Codrina Verdes
[31.Dec.04 11:57]
Felicitari Bogdan pentru alcatuirea acestui eseu. Imi imaginez ca a necesitat multa munca, dar care, cred ca ti-a incantat inima asa cum ni se intampla si noua, citind cate ceva scris din sufletul Mariei.
La multi ani, Maria!

La multi ani, Bogdan!

 =  LMA
Camelia Petre
[31.Dec.04 12:00]
Reusit eseu, Bogdan. Ingrijit. Felicitari si la multi ani!

 =  la multi ani
dana stanescu
[31.Dec.04 12:57]
azi e ziua Mariei si ma alatur randurilor si gandurilor sensibile

 =  Si urarile mele!
Anda Andrieș
[31.Dec.04 14:09]
Se dovedeste inca o data ca Mariuca noastra este iubita si rasfatata asa cum merita.

La multi ani, Maria!

Felicitari Bogdane, sa ai un nou an deosebit ca darul facut Mariei. La multi ani!

Anda cu drag,

 =  Aniversare
Silvia Van
[31.Dec.04 14:43]
La multi ani, Maria! Iti doresc sa-i ai intotdeauna aproape pe cei pe care-i iubesti, pe cei care te iubesc.

 =  lma
prisac grigore
[02.Oct.05 19:06]
Azi e sarbatoare mare pe-aici. E iubire.
Felicitari celor cu suflet mare si bun.
Anul care vine sa va gasesc la fel de uniti si plini de viata.
La multi ani sarbatoritei si tie, Bogdan.

 =  Cu drag
Vasile Mihai
[31.Dec.04 16:19]
Frumos dar si frumos efort, Bogdan! Am recitit cu placere, datorita tie, reunite, unele dintre cele mai frumoase comentarii ale Mariei! Iti multumesc si eu!

La multi ani, Maria, la multi ani, Bogdan, fie ca Noul an sa va aduca numai fericire.

Cu drag,
Mihai

 =  "La multi ani!"
Dana Stefan
[31.Dec.04 16:51]
un barbat cu un buchet superb de flori de camp, in miez de decembrie. un sentiment de sincera admiratie pentru Privelistea aceasta!

gestul tau merita cele mai sincere sentimente de bine pe care uite, si noi celelalte femei ti le daruim tie, pentru ca aromele florilor tale ne imbata pe toate azi..
un an plin de bunatati si bucurii tuturor, in aceasta zi aniversara..

Linea

 =  La multi ani!
dumitru cioaca-genuneanu
[31.Dec.04 20:37]
ca oltean de peste-ocean
deorescu-ti eu Marie
ca sa-ti fie noul an
exact cum iti place tie

 =  La multi ani tuturor!
Lucia Popescu
[02.Jan.05 12:13]
Frumos cadou a primit Maria de ziua ei! Fiecare primeste ce merita! Imi cer scuze ca nu am felicitat-o si eu chiar de ziua ei... Nu am intrat aici, pentru ca pe 31 decembrie este nascuta si fata mea...
La multi ani, Maria!
La multi ani, Bogdan!

 =  Dăruind vei dobândi!
Maria Prochipiuc
[03.Jan.05 15:05]

Dragul meu Bogdan- fiecare dintre voi sunteți în acest moment marea surpriză, să fiu sinceră nu mă așteptam ca tu să-mi faci așa ceva! Citesc text după text și mă minunez, cred că voi face program prelungit azi să pot da curs tuturor răspunsurilor. La tine aici nu mai pot reveni nici la primul dialog , doar poate la prima întâlnire în real când draga de mine am încurcat mersul trenurilor și tu așteptai înghețat în gară. Cu toate că îți spusesem despre mine, totuși te așteptai să apară o tipă ...cu pletele aurii în vânt și cănd colo ai amuțit și apoi totul e cum îl știi.( am glumit!!!! )
Cadoul tău de suflet este ca floarea de nu mă uita! Îți mulțumesc mult de tot ai căutat să mă descopri nu numai din textele mele care au început să fie din ce în ce mai rare, dar ai umblat prin comentarii, și știu cum este, nu e ușor, îți apreciez munca depusă, te îmbrățișez și te aștept în primăvară la iași să te pot ospăta cum se cuvine. Nu mai știu cum și în ce fel să-mi manifest bucuria... las doar vremea să aleagă...

 =  Colind și eu pe nou, pe vechi, umblu încetișor să nu-mi derajez anii
Maria Prochipiuc
[04.Jan.05 15:44]
Vladcatalinule - mulțumirile mele pentru alăturarea ta la toate gupurile de colindători, se vede că te poți acomoda cu orice situație și cu noi toți.Îți mulțumesc de pe mariginea zilei!

Ina – nu te pot vedea decăt cu zurgălăi, mi se pare că ai venit aici la Bogdan și cu ceva pocnitori, să faci zgomot de urare să se audă până-n Maramureș și de acolo mai departe, păi cum altfel să știe toată lumea ce se întîmplă cu cei intrati în agonie…

Adrian – Mă găndeam că nu poți lipsi din ceata colindătorilor din Maramureș, să ne înfrățim cântul și urările dincolo de cuvinte și simțiri să venim doar cu sufletul deschis și să ne bucurăm că existăm!

Codrina – da, merită felicitări Bogdan și încă multe, muncă lui a fost enormă ( nu spun de unde știu acest lucru ) dar i-am apreciat efortul, ca să fie și mai și, m-a și sunat la telefon , cu toții am mai zis și repet ați fost și sunteți minunați!

Cami – boarea parfumului tău a lăsat urme și aici, rămâne să culegem florile și cu o ocazie viitoare să ți le dăruim înflorite.

Dana – nu te lași te ții scai de colindători și intri peste tot, m-ai bucurat nespus și cu urarea de la Alina si de la Ina , dar mai ales ca ai venit direct sa-ți aud bataia inimii in telefon. Îți mulțumesc draga mea. Fie ca anul acesta să ni se împlinească toate dorințele, dar și cea comuna!

Anda - Maria văzută din mai multe unghiuri, din trei cred că o cunoști și tu , acum a venit Bogdan să mă picteze altfel de cum mă știam eu, mă uit la ce-a scris sau la ce-am comentat și parcă nu mai sunt eu. Prea frumoasă m-a găsit Bogdan sau așa vreau eu să mă vad? Îți mulțumesc pentru tot și toate!

Sivia – venirea ta aici mă bucură nespus , mai ales că noi ne vedem așa de rar, dar cine știe poate… îți urez și de aici din prag multă sănătate și toate cele frumoase!

Grigore – te căutam printre oaspeți și nu reușeam să te descifrez mi-ai dat un motiv în plus să insist, îți urez bun venit aici la noi și să te îmbrace muzele în inspiratie!

Vaile – Mihai, știam eu că ți-ai luat trăistuța și umbli cu uratul pe la toate sufletele, Bogdan e neam de maramureșan , primitor și iubitor de oaspeti, după ce termini urarea la el te aștept și la căsuța mea. Îți sărut sufletul !

Dana – și tu esti o urătoare fidelă, nu lași pe nimeni fără bucuria vederii tale, să ne trăiești suflete să ne încânți mereu pictând cuvinte color pentru inimă suflet și trup. Știi Bogdan e un dulce, a cules astă vară florile de pe dealul Rohiei( sa vezi ce poieni pline de flori sunt), le-a udat cu boabe de rouă și a venit în prag de an nou să ni le ofere nouă tuturor

Dumitru – urarea ta se întoarce cu capul spre tine și cu gura plină de cuvinte îți spune că viața să-ți fie lină , oceanul să nu te-nbete, iar eu vin în prag cu o cană de jin șert să-ți spun și eu :La mulți ani!

Lucia - cadoul mei îl impart cu fiecare, e tortul din care vă puteți înfrupta fără limită, La mulți ani și ficei tale, sănătate și tot ce-ți dorești pentru ea și pentru tine!


Incheiere - 31 decembrie – există două moduri de a întâmpina această zi de răscruce dintre ani: fie regretându-l pe cel care a trecut, pentru că odată cu el a mai trecut ceva din viața noastră și ne-au rămas mai puțini ( la unii foarte mulți) ani înainte, fie bucurându-ne de cel care vine și deja este, că mai avem în față alte și alte zile, pline de alte și alte posibilități de a ne împlini. Să ne bucurăm în frumusețea zilei de AZI , să prețuim clipa, iar intru înăuntrul sufletlor noastre să existe totdeauna sens la ceea ce facem. Mi-au venit în minte cuvintele lui Blaga care a fost un mare căutător de sensuri, căutător de adevăr:

A cunoaște-nseamnă iarnă,
A iubi e primăvară.
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !