poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 7083 .



Pelerini-Motorizati prin Romania
articol [ Regional ]
TM, urmeaza drobeta si targu-jiu

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [raduh ]

2003-11-02  |     | 





M-am gandit sa profit si eu o data de faptul ca www.poezie.ro este de fapt site-ul meu si sa va scriu niste impresii de calatorie din vacanta pe care tocmai am inceput-o pe incantatoarele plaiuri mioritice.
Initial imi propusesem sa public acest articol din prima zi de calatorie si apoi sa inscriu din fiecare oras cate un comentariu cu impresiile mele de drum.
Fiindca Andrei apucase sa publice acel editorial de Paste, am decis sa astept pana azi. Din pacate abia acum am reusit sa gasesc un internet-cafe deschis, tocmai la Gura Humorului.
Pana aici, am trecut deja prin prea multe orase pentru a le mai insira pe toate asa ca am sa remarc doar cateva:
Prima oprire Focsani, unde am dormit la bunicii Andreiei.
A doua oprire Iasi, unde m-am intalnit cu Virtuala, Alma, Lebragia si ups, inca cineva ;)
Urmatoare oprire trebuia sa fie Piatra Neamt, pensiunea Nora. Daca ajungeti cumva pe acolo, evitati-o cu indarjire. Daca ati facut deja rezervare, e tot aia, nu s-a notat nicaieri. Daca vi s-a spus un pret, iar nu-i nimic, a crescut in cateva ore mai mult decat cresc cozonacii. In schimb pot sa vad dau eu numarul unei pensiuni meseriase. Daca aveti nevoie intrebati.
Azi am plecat din Piatra Neamt, am dat o tura pe langa lacul Bicaz si am trecut prin Targu Neamt. Daca n-ati vazut inca cetatea Neamtului, faceti-va timp si mergeti si vedeti-o. Eu trebuie sa multumesc lui Screech de la TV Piatra Neamt pentru ca din emisiunea lui de azi dimineata am aflat cum arata privelistea si ne-am pus in cap sa trecem pe acolo. A meritat, o sa public pozele. Si in drum spre Targu Neamt ne-am oprit cu masina in albia unui rau sa facem poze. Intentionat ;). O sa public si o poza de acolo.
Am vazut multe locuri frumoase. Am trecut pe la Agapia, Voronet si Manastirea Neamtului. Un pic prea in viteza poate, cel putin din punctul de vedere al Andreiei.
In seara asta plecam spre Vatra Dornei si o sa dormim acolo. Daca nu gasim o pensiune o sa aflati maine daca s-a schimbat ceva intre timp.
Maine trecem in Transilvania, si avem de gand sa o strabatem in lung si in lat. O sa trecem prin multe orase si daca vreti sa va intalniti cu noi anuntati-ne prin comentarii aici sau pe adresa mea de email si cand ajungem in oras va dam un telefon. In plus, suntem foarte deschisi la sugestii de genul "daca treci pe acolo trebuie neaparat sa vezi .... ". O sa trecem sigur prin Cluj-Napoca, Campia Turzii, Turda. O sa ajungem in Cheile Turzii si pe undeva prin Apuseni. O sa urmeze probabil Oradea, Timisoara, Arad, Sibiu, Drobeta-Turnu-Severin si tot ce este intre ele.
O sa facem poze peste tot si o sa le developam si o sa le scanam acolo unde este posibil.
Astept sa-mi scrieti, si poate saptamana asta reusim sa ne intalim.
Avem la dispozitie pana Duminica - 4 mai 2003.

Semnat :

- Radu si Andreia -
- Powered by Oackie -
- Pelerini-Motorizati prin Romania -


Oackie

.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!