poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 8958 .



Noutati si Noutăți
comunităţi [ poezie.ro ]

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [raduh ]

2003-11-02  |     | 



Anunt Important - pentru cei care nu stiau, vinerea aceasta, 9 Mai 2003, nu are loc intalnirea din Club A


lume, lume,
atentiune, atentiune,

In ultimele zile s-au produs cateva modificari in site care fac parte dintr-o etapa intermediara de imbunatatiri in privinta activitatii si a calitatii comunitatii www.poezie.ro.

Cea mai importanta schimbare, pe care ati remarcat-o deja, se refera la trecerea in plan secundar a pseudonimelor pe care le utilizam pentru texte si comentarii. In prim plan se va afla numele fiecarui autor. Am luat aceasta masura deoarece in curand www.poezie.ro va deveni baza principala a unei fundatii culturale care va avea si manifestari si concretizari in forma tiparita clasica a activitatii de pe site si a activitalilor literare si culturale in general.

Este inacceptabil ca intr-o revista sau intr-un volum de poezie sa apara pseudonime ca "lesbyAna" sau "el rapciugoso" ca sa dau doar cateva exemple. pseudonimele nu au disparut definitiv, ele apar daca zaboviti cu mouse-ul deasupra numelui unui autor si mai peste tot in paginile secundare ale site-ului. sunt sigur ca va veti obisnui foarte repede cu noul sistem. sunteti incurajati sa modificati in profilul personal aceasta informatie si sa o scrieti intr-o forma corecta, cu prima litera majuscula pentru a conferi si o unitate vizuala paginilor.

In cazul in care se va pune problema publicarii, in principiu veti putea alege intre numele real si pseudonimul literar. Este posibil insa ca, in cazul unui pseudim literar pe care comisia de cenzori sa il considere nepotrivit, includerea voastra in materialele editate de poezie.ro sa nu se mai produca. In functie de hotararea finala a acestei comisii, e posibil ca includerea in volumele antologice ale poezie.ro sa nu se poata face decat cu numele real al fiecarui autor.

ATENTIE: Aceasta modificare nu este obligatorie dar este important sa faceti acest pas si datorita unui alt motiv: cei care vor pastra pseudonime inconsistente de genul "alin de alin", "jupp b itter", etc, vor avea "privilegiul" noului nivel 90. Acest nivel este identic cu nivelul 100 cu diferenta ca textele (si implicit numele) acestor autori nu mai apar in prima pagina a site-ului. Ei vor putea fi in continuare cititi accesand pagina cu textele in ordine cronologica, pagina acelui autor, pagina listei de comentarii si asa mai departe.

Tot la nivelul 90 (sau chiar la 0) veti ajunge si in urma unor greseli repetate de tastare, in cazul in care inscrieti texte care nu au caracter strict literar si pentru diverse alte motive care ar putea motiva excluderea voastra din prima pagina a site-ului, pagina care trebuie sa devina o carte de vizita pentru comunitatea pe care o formam.

Va mai aduc la cunostinta ca pagina de "ajutor" a fost actualizata cu ajutorul lui Andrei si contine toate aceste informatii.

In cazul in care sesizati erori sau aveti sugestii sau reclamatii cu privire la modul de lucru in site, va invit sa le expuneti contructiv (cu posibile solutii) prin comentarii la acest text.

.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!