poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 5403 .



Virtualia. Și am spus totul
articol [ Evenimente ]

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [magul ]

2003-11-04  |     | 



Dacă ar fi să compar, aș începe prin a observa ca primul cenaclu ieșean a fost în anotimp de floare și parfumuri de primăvară (ce ninsoare a fost mai apoi!), iar cel de acum sub semnul toamnei târzii. Cum să le apropii? Doar că la același microfon, cu aceleași emoții, Alma a ținut frâiele celui mai condensat program la care am participat până acum sub steagul www.poezie.ro.

Podul Casei Pogor ne-a primit din nou, eu zic că e mare lucru, pentru că organizarea unei asemenea manifestări cere mai mult decât consecvență. Iată-ne în pod de data asta cu vocea Orianei în mesaj sonor și cu o recitare emoționantă, iată Geometriile singulare, volumul lui Filip și al lui Alex Bâcu, precum și antologia de cenaclu (felicitări pentru realizare!). Apoi expoziția de grafică, cu lucrări ce apar și printre versurile lui Filip.

Prezentarea participanților, momentele cu Anton care s-a trezit, nici mai mult nici mai puțin, moderator de cenaclu, intervențiile muzicale ale Daciadei, Armoniei, și ale subsenmatului la final pledează pentru ideea unui cenaclu ce a acoperit o arie largă de gusturi artistice și a fost un nou prilej de a fi iarăși alături.

Momentele spontane nu au lipsit. Unul a fost diploma și trofeul acordat cu modestie Almei pentru activitatea pe tărâmul poeziei. Membrii siteului și-au lăsat semnătura pe spatele diplomei, inclusiv Alma a semnat fără să vadă, dezvăluindu-i mai apoi secretul planșei pline de semnături.
Ce să vă mai spun, după cenaclu ne-am bucurat de faptul că eram împreună, o ceată de trăzniți pe străzile Iașului, împărtășind impresii și amintiri.

Cenaclul de primăvara a fost o reușită prin spectacol și noutate. Acesta de acum a dovedit o maturizare artistică și conceptuală, a fost un cenaclu de substanță, care ar fi făcut cinste oricărei comunități literare.

Am să mă opresc, așteptând părerile celor prezenți în comentarii. E la fel ca pe diploma Almei.

Din cauză de Mag, toate felicitările și urările cele bune. Contează mai puțin în aceste momente dacă nu toți au perceput esența evenimentului. Acum contează doar bucuria proaspetelor impresii despre Virtualia.

.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!