poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 7962 .



Planuri pentru modificări în site
comunităţi [ poezie.ro ]
citiți despre modificările care sunt deja plănuite pentru săptămâna aceasta

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [raduh ]

2003-11-05  |     | 



Postasem inițial acest text ca și comentariu la articolul anterior dar se pare că e timpul pentru un nou articol.

Am primit foarte multe sugestii și plângeri privind noul site. Am retinut toate observatiile pe care le-am primit, pe ambele articole si pe email. Am implementat deja o parte din ele și îi mulțumesc "magului" pentru ajutor la paleta de culori. Și aici mai e de lucru.

Am remarcat că FOARTE MULTE din observații sunt justificate și de aceea le voi lua în considerare și le voi pune în aplicare.

Din păcate va dura destul de mult până când voi apuca să termin efectiv tot ceea ce se afla pe "todo list", dar din fericire această săptămână mă voi ocupa doare de site.

Fiindcă e bine să știți care e planul și să nu vă mai faceți griji pentru facilitățile pierdute, între rectificările substanțiale pe care le voi face se înscriu:
- repoziționarea spațiului de comentarii la sfârșitul textului și cu o dimensiune mult mai mare.
- reintroducerea TUTUROR facilităților vechi (cine e in chat, cine s-a logat, etc) și a multor facilități noi.
- adăugarea informațiilor care s-au pierdut la fiecare articol din diferite liste (număr de afișări, de comentarii, referințe la autori si genuri, etc).
- căsuțe suplimentare pe fiecare pagină în parte (concursuri, autori consacrați, top, liste pe anumite perioade, etc)
- introducerea posibilităților de ordonare și selectare diversă a listelor de autori (inclusiv lista completă după pseudonim și după nivel)
- reactivarea forumului și aducerea acestuia în prim plan prin asocierea la anumite tipuri de texte și adăugarea de referințe la forum în opțiunile din pagina principală.
Mai sunt probabil multe alte lucruri pe care le-am plănuit deja și care îmi scapa acum din graba de a ma întoarce la treabă.

Am introdus de azi-noapte și limbile engleză si rusă.
Referințele pentru traduceri sunt deja activate așa că aceia dintre voi care cunosc și aceste limbi pot încerca traduceri ale textelor preferate.
Textele care au traduceri și traducerile în sine vor avea un loc special între facilități și vor atrage vizitatori mai mulți.

De asemenea, căutăm profesioniștii în alte limbi fiindcă dintre ei vor fi recrutați editorii pentru acele limbi.
Înca o dată vă rog să aveți răbdare deoarece trebuie sa fac toate aceste modificări cu mare atenție și sunt singur in activitatea de programare si redesign.
Din fericire, editorii m-au ajutat foarte mult in testarea tuturor facilităților noi.

Numarul crescut de vizite pe care îl primește site-ul sunt o dovadă că și viteza este mai bună și imaginea este mai atractivă. Chiar dacă este greu de digerat, vă asigur că tot răul este spre bine. Modificarea aceasta nu putea fi făcută treptat iar ceea ce vedeți este rodul a trei luni de muncă.

Voi incepe și o polemică pe marginea mărcii Agonia în sectiunea "Polemică". Vă invit acolo pentru a lămuri aceast subiect.

Vă asigur că nu am bătut nici un cui în această versiune nouă a site-ului și că acesta este cel mai potrivit moment pentru sugestii și păreri constructive.

vă mulțumesc
radu herinean
editor


.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!